Ce este dincolo de aparente?

Ce este dincolo de aparente?

0 Shares
0
0
0

In copilarie aflam ca baietii se joaca cu masinile si fetitele este musai sa se imbrace in roz si sa aiba un ursulet de plus preferat sau o papusa neaparat blonda. Insa lumea tehnicii nu tine cont de cei care au adus-o pe lume, de cat de inalta sau slaba este persoana care inventeaza anumite tipuri de utilaje sau electronice, asa cum nu tine cont de asemenea de sexul celor care folosesc anumite masinarii.

Ei bine, cat vine vorba de utilaj de facut cutii pentru legume fructe, cred ca raspunsul potrivit din partea fiecaruia dintre noi ar fi simplu si elegant, un multumesc. Multumesc pentru faptul ca ma pot bucura de calitatea unor produse alimentare mereu proaspete, multumesc pentru sanatatea mea si a membrilor familiei mele, pentru timpul pe care il salvez, pentru rapiditate.

Multumesc pentru faptul ca un barbat sau o femeie, persoane care candva adorau masinutele cu telecomanda sau visau doar la vreo Barbie perfecta, au inventat un utilaj care sa contribuie la fructificarea fiecarui minut din viata. Tehnologia reprezinta sprijinul de care avem nevoie in fiecare zi.

Si cu liftul ai ajunge mai greu cand te intorci obosit seara de la servici si stii ca ai de urcat zece etaje. Fara cafetiera, cu siguranta ai pierde mai multa vreme sa pregatesti cafeaua, iar termomentrul special pentru cel mic ti-a venit in sprijin de fiecare data.

Masina te poarta in vacante alaturi de oamenii pe care ii iubesti, astfel incat te poti relaxa, poti cunoaste locuri noi si te poti dezvolta prin prisma tuturor intamplarilor pe care le traiesti.

Momentele sunt facute pentru a fi simtite cu bucurie, nu cu griji sau temeri ineficiente. Traieste cu curaj si infrunta orice eveniment cu inima deschisa. Din cel mai mare intuneric se naste cea mai luminoasa stea si doar cunoscand partea negativa a unor lucruri, o poti aprecia si apoi pastra pe cea pozitiva.

Orice idee ai avea, pune-o in practica, informeaza-te si invata. Maine s-ar putea ca tu sa inventezi un nou utilaj sau o noua aplicatie interesanta de care restul omenirii se poate bucura.

Nu conteaza din ce zona a lumii vii si nu conteaza daca este femeie, iar tehnologia este ceea ce te atrage. Dincolo de aparente, toti avem talente minunate.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…