Ce elemente de decor alegem pentru acasa?

Ce elemente de decor alegem pentru acasa?

0 Shares
0
0
0

Considerati ca nu ati mai adus nimic nou in casa de ceva timp, si ca a sosit momentul sa optati pentru unele mici schimbari? Cu siguranta in aceste conditii, trebuie sa va indreptati atentia spre lucruri simple, dar care pot adauga un mare plus de frumusete locuintei dvs.

Va puteti indrepta atentia de exemplu spre decoratiuni de la Retro Boutique pe care sa le adaugati in locuintele dvs. Exista diferite tipuri de decoratiuni, iar in continuare veti afla mai multe detalii cu privire la acest subiect, deci cu siguranta merita sa cititi pana la final.

  1. Alegerea decoratiunilor in functie de amplasament

Fara doar si poate, trebuie sa va ganditi la ce decoratiuni doriti sa alegeti pentru ca la Retro Boutique puteti gasi decoratiuni de perete, decoratiuni de podea sau decoratiuni de mobilier, iar in conditiile in care optiunile sunt multe la numar, cu siguranta trebuie sa stiti ce doriti sa alegeti.

Va ganditi sa alegeti decoratiuni de podea? In aceste conditii, va puteti indrepta atentia spre un lampadar pe care sa il asezati intr-unul din colturile incaperii, sau aproape de birou. Acesta este un element de decor care are rol estetic, dar si rol practic, dat fiind faptul ca lampadarul este un corp de iluminat.

Va puteti indrepta de-asemenea atentia spre decoratiuni de mobilier. O vaza poate fi elementul de decor potrivit pentru a fi adaugat pe o comoda sau pe o noptiera. Exista insa diferite alte obiecte de decor pentru mobilier spre care va puteti indrepta atentia.

De-asemenea, va puteti indrepta atentia spre diferite decoratiuni de perete, care mai de care mai interesante.

Oglinzile reflecta lumina, ajutand un spatiu mic sa se simta mai mare si mai luminos. Va puteti indrepta atentia spre o oglinda supradimensionata sau spre mai multe piese mici in stil salon. Cu siguranta, oglinzile sunt decoratiuni de perete excelente pentru acasa, deci merita sa le luati in considerare atunci cand aveti de gand sa va decorati locuinta.

Nimic nu adauga personalitate si culoare la fel ca un perete care poate fi considerat “peretele galeriei de arta din casa”. Afisati o colectie de arta sau fotografii sau adaugati tapete de perete si alte efemere.

Optati pentru cadre simple, coezive sau va puteti gandi sa optati pentru o serie de variante ornamentate pentru a amesteca lucrurile! Sfat profesional: extindeti peretele galeriei pana la tavan pentru a crea iluzia unui spatiu mai mare.

De-asemenea, trebuie sa stiti ca tot pentru perete, o pictura sau o fotografie supradimensionata va atrage atentia si va da tonul intr-un spatiu mic. Incercati o fotografie alb-negru intr-un spatiu minimalist sau adaugati culoare cu o piesa abstracta vibranta.

Aceste idei vi se par prea putine? Lasati peretii sa va transporte intr-un alt loc adaugand o pictura murala. Indiferent daca il vopsiti manual sau alegeti o acoperire de perete, motivul va avea un impact mare. Aceasta este de-asemenea o solutie ideala pentru decorarea peretilor, si cu siguranta incaperea va arata spectaculos.

Daca ati epuizat spatiul pentru rafturi, duceti colectia la perete. Instalati rafturi plutitoare si afisati cartile, sculpturile mici sau chiar vaze cu flori sau diferite obiecte de arta. Acestea sunt exemple de decoratiuni de pereti care in mod evident nu ar trebui sa va lipseasca din locuinta.

De-asemenea, va puteti decora peretii cu obiecte de iluminat. Aplicele adauga o sursa suplimentara de lumina fara a ocupa spatiu pe podea sau pe o masa laterala. Alegeti un design atragator care se dubleaza ca o sculptura de perete pentru a aduce lumina si stil.

Agatati un calendar supradimensionat. Un calendar mare functioneaza deosebit de bine pe un perete de birou sau bucatarie. Tineti evidenta evenimentelor dvs., adaugand in acelasi timp un element remarcabil pentru a va insufleti camera! Incercati calendare stralucitoare si indraznete cu fonturi sans serif pentru a crea un aspect modern si pentru a adauga o nota de culoare.

  1. Alegeti decoratiunile in functie de stil

Fara doar si poate, atunci cand doriti sa va alegeti decoratiunile, exista o multime de factori pe care ii puteti lua in considerare, insa trebuie sa va ganditi si la stilul de amenajare a incaperii sau mai bine spus al locuintei.

Daca toata casa este decorata in stilul clasic, cu siguranta trebuie sa va alegeti decoratiuni de perete care sunt perfect compatibile cu acest stil de amenajare al locuintei.

Daca in schimb aveti locuinta amenajata in stilul modern, iar obiectele de mobilier, accesoriile si corpurile de iluminat sunt moderne, si decoratiunile de perete trebuie sa fie tot moderne, in aceste conditii, chiar si unul sau mai multe stickere de perete se potrivesc de minune in decor, deci merita in mod evident sa le luati in considerare.

Exista insa la Retro Boutique multe alte decoratiuni de perete dar si diferite alte tipuri de decoratiuni spre care merita sa va indreptati cat mai repede atentia.

0 Shares
You May Also Like