Ce defectiuni poate avea o masina second hand?

Ce defectiuni poate avea o masina second hand?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre este ceva firesc ca foarte multa lume sa detina un autoturism, pe care sa il foloseasca pentru a face naveta in fiecare zi la servici. Altii folosesc autoturismul personal mai mult pentru a merge la cumparaturi sau pentru a pleca in oras atunci cand au nevoie.

Ei bine, atunci cand au de gand sa isi cumpere un autoturism, exista persoane care aleg sa isi cumpere un autoturism nou, care are intr-adevar un pret destul de mare, insa care nu are nici un defect.

Trebuie insa precizat faptul ca exista si o multime de persoane care aleg sa isi indrepte atentia spre o masina second hand. Atunci cand incepem sa discutam despre masinile second hand, cu siguranta putem aduce in discutie o multime de lucruri, iar in continuare vom dezbate acest aspect.

In primul rand, cei care au de gand sa isi cumpere o masina second hand, fie aleg sa o cumpere de acasa de la proprietar, fie pot sa isi cumpere o masina cu numere provizorii, care este scoasa la vanzare de catre un bisnitar de masini.

Bisnitarii de masini cumpara la preturi atractive masinile din tari precum Germania sau Austria, pe care fie le aduc pe roti, fie le aduc pe platforma pana in tara dupa care le scot la vanzare.

Referitor la aceste masini second hand este foarte important de mentionat faptul ca foarte multe dintre ele nu au fost cumparate in stare perfecta de functionare.

De exemplu, sunt bisnitari care cumpara masini care au un injector defect si care trebuie inlocuit, iar o asemenea problema nu este foarte grava si nici foarte costisitoare.

Exista deasemenea situatii in care masinile achizitionate din strainatate si care urmeaza sa fie vandute in tara au filtrul de particule infundat. Cei care au de gand sa vanda masinile respective, cu siguranta trebuie sa acceseze filtredeparticule.ro pentru a-si programa masina la service, in vederea curatarii filtrului de particule.

Acesta se poate infunda din diferite motive precum condusul in marea majoritate a timpului in oras, insa si atunci cand se circula cu masina iar un senzor presiune diferentiala este defect, sau atunci cand supapa EGR este defecta, ori in situatia in care turbosuflanta este defecta, se poate intampla ca filtrul de particule sa se infunde.

Din fericire, in doar cateva ore filtrele de particule se pot curata, asa ca apoi masinile pot sa fie scoase pe piata fara nici o problema.

Ei bine, exista insa si situatii mai grave, in care masinile sunt cumparata la preturi foarte mici deoarece acestea sunt avariate destul de serios. Sunt insa si bisnitari de masini care cumpara asemenea autoturisme pe care mai apoi le repara si le vand la pretul pietei.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand vine vorba despre masinile second hand, mai ales despre cele care sunt vandute de catre bisnitarii de masini, trebuie avuta o foarte mare grija iar acestea trebuiesc testate foarte bine la service, pentru ca persoanele care cumpara masinile de la acestia sa nu fie pacalite.

 

0 Shares
You May Also Like