Ce bonusuri pot primi modelele de videochat, si ce alte beneficii au ele?

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, din ce in ce mai putine tinere absolvente de liceu isi indreapta atentia spre facultati si spre scoli post-liceale pentru a-si continua studiile. Foarte multe dintre acestea aleg sa isi indrepte atentia spre cele mai atractive locuri de munca, pentru a se putea intretine, si pentru a-si putea permite diferite lucruri.

Foarte multe fete se gandesc sa se angajeze ca model videochat la cel mai bun studio de angajari videochat in Bucuresti, datorita salariilor foarte mari pe care le castiga fetele care practica aceasta activitate.

Fireste, pentru a castiga sume mari de bani in fiecare luna, modelele de videochat trebuie sa lucreze la fel de mult ca si in cazul in care si-ar fi desfasurat activitatea in diferite alte domenii, adica trebuie sa lucreze 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri.

Exista si posibilitatea de a alege sa lucreze doar cate 4 ore. In plus, modelele de videochat pot alege sa lucreze fie ziua, fie noaptea.

Ei bine, cu cat sunt mai serioase si muncesc mai mult, cu atat fetele care practica videochatul pot primi diferite bonusuri, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Bonus la angajare

Exista de exemplu studiouri de videochat care isi doresc sa le ofere bonusuri de bun venit in cadrul echipei, modelelor. In mod evident, acest bonus conteaza foarte mult pentru model.

Bonus de fidelitate

Chiar incepand cu primul lor an de munca, modelele vor primi un bonus-cadou din partea studiourilor, iar odata cu trecerea timpului, cu cat perioada de activitate a modelului in cadrul studioului creste, cu atat si bonusul respectiv va fi pe masura fidelitatii! De regula, cam toate studiourile ofera asemenea bonusuri, insa sumele cu siguranta sunt diferite de la studio la studio.

Bonusuri pentru turele lucrate

In mod evident exista studiouri de videochat care pun mare pret pe timpul lucrat de catre modelele de videochat, asa ca munca acestora va fi rasplatita pe deplin.

Bonus de recomandare

In mod evident, in momentul in care un model de videochat convinge una sau mai multe fete sa semneze un contract de munca cu studioul pentru care deja lucreaza, va primi un bonus de recomandare. Aceasta practica este intalnita in cadrul unui numar foarte mare de studiouri de videochat.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva exemple de bonusuri de care pot beneficia modelele de videochat. Cu siguranta, fetele care isi indreapta atentia spre aceasta industrie, pe langa bonusurui, se mai pot bucura de diferite alte activitati, precum:

Cursuri de limba engleza

Clientii studiourilor de videochat sunt din afara granitelor tarii, si sunt straini. Acest lucru inseamna ca modelele de videochat trebuie sa discute intr-o limba straina cu clientii.

Ei bine, fetele care nu se descurca sa vorbeasca foarte bine aceasta limba straina, pot participa la cursuri gratuite de limba engleza, astfel incat sa se perfectioneze si sa poate comunica eficient cu clientii.

Training gratuit

Este firesc faptul ca modelele de videochat sa nu se descurce in munca pe care o au de prestat atunci cand ele se afla in primele zile de munca. Ei bine, la fel de firesc este si ca studiourile sa le ofere training gratuit, pentru ca acestea sa invete cum sa isi desfasoare activitatea, si pentru a se perfectiona.

Program flexibil de munca

Flexibilitatea si intr-un fel libertatea modelului de a-si alege programul de munca reprezinta fara doar si poate un alt avantaj major al unei cariere in aceasta industrie. Doar Money Studio iti ofera modelelor posibilitatea de a stabili zilele in care vor lucra si intervalul de lucru.

Asadar, unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui job de model de videochat este acela ca modelul are posibilitatea de a alege sa lucrezi dintre doua ture de lucru, dimineata sau seara.

Confidentialitate

Acesta este un subiect discutat la angajare, iar confidentialitatea fiecarui model este discutata o data cu semnarea contractului. Studiourile de renume, cu siguranta ofera confidentialitate.

Ei bine, acestea sunt motivele pentru care fetele aleg sa urmeze o cariera in industria videochatului. Dupa cum se poate vedea, pe langa un numar foarte mare de bonusuri de care ele pot beneficia, modelele se mai pot bucura si de diferite ale avantaje de pe urma unui asemenea job.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…