Ce avantaje au chiuvetele mobile si de ce sunt atât de căutate

Ce avantaje au chiuvetele mobile si de ce sunt atât de căutate?

0 Shares
0
0
0

Chiuvetele mobile sunt realizate din materiale rezistente și versatile. Designul lor elegant se adaptează extrem de bine în facilitați medicale, SPA-uri, saloane, precum și in locații de servicii. Aceste unități portabile sunt extrem de ușor de integrat în diverse spatii. Alege chiuveta mobila  potrivită pentru nevoile tale și o vei putea utiliza din primul minut.

Mobilitate

Majoritatea chiuvetelor mobile sunt pe roți și au mecanisme de blocare, ceea ce face ca această chiuvetă să fie ușor de poziționat.

Rezervoare de apă

Chiuveta are un rezervor de apă curată și unul pentru apa folosită. Rezervoarele sunt ușor de conectat/deconectat atunci când este necesar să alimentați cu apa curată sau să goliți rezervorul de apa uzată. Rezervoarele au mecanisme de conectare diferite, astfel încât este puțin probabil să faceți erori în cadrul acestei operațiuni.

Rezervoarele de chiuveta mobilă sunt fabricate din plastic și sunt ușor de îndepărtat și înlocuit. Acestea vin în diferite dimensiuni, in funcție de producător și de stilul chiuvetei mobile. Sunt suficiente pentru 40 până la 80 sau mai multe spălări manuale, în funcție de dimensiunea rezervorului.

Configurare și funcționare

În majoritatea chiuvetelor mobile pentru spălarea mâinilor se află un încălzitor electric de apă și o pompă pentru a va oferi apă curentă, atât caldă cât si rece, oriunde aveți nevoie. Poziționați chiuveta mobilă în locația dorită și conectați unitatea la o priză. Lăsați încălzitorul să se încălzească și apoi testați presiunea și temperatura apei. In general, încălzitorul de apă va încălzi apa la 40 de grade. Consultați descrierea și caracteristicile fiecărei chiuvete mobile pentru specificațiile unității individuale, deoarece temperatura acesteia variază în funcție de producător și model de chiuvetă. Modelele care oferă doar apa rece nu au încălzitor și veți avea un consum mult mai mic de curent din acest motiv.

Opțiuni si accesorii

Accesoriile si opțiunile variază în funcție de producătorul și modelul de chiuvetă mobilă, inclusiv robinete cu gât lung și vase de chiuveta mai adânci, pentru a facilita utilizarea chiuvetei mobile în orice spațiu unde este necesar un bazin adânc pentru vase mai mari.

Având în vedere toate aceste avantaje, este lesne de înțeles de ce tot mai multe persoane care lucrează în zone fără instalație de apă, aleg să folosească astfel de chiuvete mobile, pentru a asigura cele mai bune condiții de lucru.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…