Ce avantaje au acoperisurile metalice?

Ce avantaje au acoperisurile metalice?

0 Shares
0
0
0

Avantajele acoperisurilor metalice includ o selectie impresionanta de materiale, cum ar fi aluminiu, cupru sau otel galvanizat, asa ca in functie de preferinte si de buget puteti opta pentru un anumit material.

Daca aveti in vedere optiunile de acoperis metalic pentru noua dvs. locuinta, puteti fi interesat de avantajele caselor cu acoperisuri metalice. Acoperisurile metalice pot fi o alegere excelenta a materialelor si pot fi cea mai buna optiune pentru acoperis pentru dvs. din numeroase motive. Sa exploram diferitele avantaje ale acoperisurilor din tabla. Vom explica de ce ar trebui sa instalati acest tip de acoperis.

Casele cu acoperisuri metalice au o speranta de viata ridicata

In momentul in care discutam despre acoperisul din tigla al unei case, acesta are o speranta de viata obisnuita de 15-20 de ani, considerata impresionanta atunci cand proprietarii de case au inceput sa le utilizeze, dar in comparatie cu acoperisurile metalice, acesta din urma este o optiune mai buna.

Un avantaj al acoperisurilor metalice este faptul ca adesea vin cu o garantie extinsa si au o speranta de viata de 40 pana la 70 de ani inainte ca inlocuirea sa fie necesara, dovedind ca reprezinta o optiune superioara in comparatie cu sindrilele asfaltice din punct de vedere al longevitatii. In timp ce casele cu acoperisuri metalice pot fi mai scumpe decat cele care vin cu alte optiuni de acoperis, acestea vor dura mult mai mult, permitand unui proprietar sa evite inlocuirea unui acoperis cat mai des. Din moment ce se folosesc cele mai bune suruburi pentru tabla, acoperisul metalic va rezista foarte multi ani fara probleme.

Acoperisurile metalice sunt durabile

Otelul este, fara indoiala, cel mai puternic material din lume si, din acest motiv, a devenit o optiune populara pentru acoperisuri. Panourile utilizate pentru acoperisurile metalice sunt capabile sa reziste la vanturi puternice, grindina, ploi torentiale, zapada si chiar foc. Nu vor putrezi, nu se vor sparge, si vor fi rezistente la insecte si daunatori. In timp ce intretinerea ocazionala este adesea necesara pentru acoperisul din sindrila datorita despicarii sau caderii sindrilelor, acoperisurile metalice au o intretinere redusa, permitandu-va sa evitati sa cheltuiti timp si bani pentru a repara acoperisul dvs. dupa cum este necesar.

Nu numai ca metalul va oferi o protectie eficienta impotriva elementelor, ci va creste valoarea de revanzare a locuintei, deoarece casele cu acoperisuri metalice sunt pe placul cumparatorilor datorita durabilitatii si longevitatii.

Casele cu acoperis metalic sunt eficiente din punct de vedere energetic

Casele cu acoperisuri metalice pot permite unui proprietar sa beneficieze de unele beneficii legate de eficienta energetica. Un acoperis de asfalt este realizat in principal din componente de hartie si se degradeaza lent datorita tuturor tipurilor de vreme. Pe casele cu acoperisuri metalice, panourile reflecta razele soarelui departe de casa in timpul verii, economisind costurile de aer conditionat cu 10-25%.

In timpul iernii, caldura radianta a casei reflecta de pe acoperisul metalic din interior si mentine caldura in casa, permitand proprietarilor de case sa economiseasca considerabil costurile de incalzire.

Acoperisurile metalice sunt ecologice

Atunci cand sindrilele de asfalt sunt indepartate, singura optiune pentru eliminare este transportul lor catre un depozit de deseuri, insa acest lucru nu este valabil in cazul acoperisurilor metalice. Compusa din 25 pana la 95% din materiale reciclate, acoperirea metalica este o alegere mai ecologica.

Asa cum am mentionat, un proprietar poate conta pe un acoperis metalic de pana la sapte decenii, dar cand vine momentul sa inlocuiasca un acoperis, un nou metal poate fi inlocuit direct peste panourile vechi. Daca un proprietar alege sa renunte la vechiul acoperis de metal, acesta poate fi reciclat cu usurinta de un producator de fier vechi si inlocuit.

Acoperisurile metalice sunt versatile

Cand cineva se gandeste la un acoperis metalic, adesea iti vine in minte o imagine de plictiseala, gri, industriala. Un avantaj al acoperisului metalic este versatilitatea acestuia, astfel incat acesta poate fi personalizat cu multe stiluri si culori de a alege.

Optiunile de acoperire includ modele moderne sau clasice si pot fi fabricate astfel incat sa apara ca lemn, lut, tigla, ardezie sau sindrila.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii, este firesc sa va doriti un acoperis metalic. Este important sa luati in calcul insa achizitionarea de suruburi pentru suprafetele metalice.

0 Shares
You May Also Like