Ce asteptari au clientii de la un hotel?

Ce asteptari au clientii de la un hotel?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane aleg sa isi petreaca vacanta in tara sau in strainatate, asa ca au doua mari posibilitati, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Cei care isi doresc sa plece in concediu, fie aleg sa plece prin intermediul unei agentii de turism, fie aleg sa plece pe cont propriu.

Cei care aleg sa plece prin intermediul unei agentii de turism, prea multe ganduri nu au de ce sa isi faca, dat fiind faptul ca li se vor explica de la inceput toate detaliile atat in ceea ce priveste transportul, cat si in ceea ce priveste cazarea.

In schimb, cei care aleg sa plece in vacanta pe cont propriu, trebuie sa isi stabileasca destinatia, dupa care trebuie sa isi gaseasca un hotel pentru a se caza, iar apoi trebuie sa isi faca rezervare pentru transport, indiferent ca pleaca in vacanta cu avionul sau cu autocarul.

Ei bine, cei mai multi clienti care se cazeaza la un hotel isi doresc bineinteles ca toate conditiile de cazare sa fie exceptionale.

In primul rand, acestia in cazul in care au optat pentru cazare plus mancare, isi doresc ca toate cele trei mese principale ale zilei sa fie gustoase, iar in fiecare zi sa primeasca feluri diferite de mancare.

Cu siguranta insa asta nu este totul, pentru ca pe langa aceasta doleanta a clientilor, acestia isi doresc sa beneficieze si de cele mai bune servicii. Este cat se poate de firesc faptul ca toti clientii sa isi doreasca sa aiba camerele curate, sa nu vada urma de praf.

Apoi, fiecare client care se cazeaza la hotel isi doreste sa poata folosi cateva accesorii hoteliere de baza, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Cei care se cazeaza la un hotel, isi doresc de exemplu ca in camera rezervata sa gaseasca o pereche de papuci hotelieri, pe care sa ii poarte prin apartamentul sau prin camera rezervata.

Apoi, clientii care isi fac rezervare la hotel isi doresc sa aiba prosoape de baie noi noute, sau chiar daca au mai fost folosite, sa fie cel putin curate.

Lenjeria de pat conteaza foarte mult si ea pentru clientii hotelurilor, iar aceasta trebuie sa fie cat mai frumoasa si cat mai curata.

Conteaza foarte mult si mirosul din camera, asa ca personalul hotelului poate folosi odorizante de camera foarte frumos mirositoare, pentru  ca toti clientii sa fie multumiti.

Deasemenea, clientii care se cazeaza la un hotel isi doresc sa gaseasca la baie un sapun lichid frumos mirositor, un sapun lichid care sa fie de la un brand renumit de pe piata.

Pe langa sapunul lichid, pentru clienti conteaza foarte mult si gelul de dus sau samponul pe care il gasesc in baie, iar aici trebuie precizat ca un hotel care se respecta, le ofera clientilor doar astfel de produse de cea mai buna calitate.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai mari asteptari pe care le au clientii atunci cand se cazeaza la un hotel pe timpul vacantei.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…