Ce are voie si ce nu are voie un avocat sa faca?

Ce are voie si ce nu are voie un avocat sa faca?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea considera ca profesia de avocat este una foarte frumoasa si foarte banoasa, insa nu toata lumea stie ca un avocat are o viata si destul de grea, pentru ca nu are timp prea mult la dispozitie pentru a-l petrece cu familia, poate sa fie mereu stresat datorita proceselor in care are cienti de reprezentat, plus o multime de alte detalii.

Avocatii de la Motorgacanureci.ro, la fel ca si avocatii de la orice alta casa de avocatura, nu au voie sa foloseasca adrese de email de la Google sau de la Yahoo, si nu au voie nici sa detina o pagina de prezentare in cadrul unei platforme gratuite precum WordPress de exemplu.

In ceea ce priveste regulile de publicitate pe care le poate urma un avocat pentru a se promova, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania este destul de stricta, iar avocatii nu prea au voie sa se promoveze.

Daca stam sa privim lucrurile dintr-un alt unghi, si anume sa ne gandim ca avocatii sunt toti la fel, si ca nu este un avocat mai bun decat altul, atunci da, este lesene de inteles de ce avocatii nu au voie sa isi faca publicitate.

Scopul tuturor avocatilor trebuie sa fie, si cu siguranta este dreptatea, iar legea este singura care are de obiectat ceva referitor la dreptate. Deci, daca dreptatea este stabilita dupa legi foarte clare, iar toti avocatii reprezinta adevarul, atunci putem spune ca toti avocatii sunt la fel, si ca nu exista un avocat mai bun si unul mai putin bun.

Daca stam sa privim lucrurile din punct de vedere practic, atunci lucrurile sunt mai diferite decat am putea sa credem, pentru ca sunt anumiti avocati care au o mare vechime in aceasta profesie, si sunt si avocati care sunt proaspat absolventi.

Atunci, este logic faptul ca fiecare client, in momentul in care va avea nevoie de serviciile unui avocat, va alege sa colaboreze cu un avocat de success, cu un avocat care are o experienta bogata in aceasta profesie.

Oamenii se gandesc la faptul ca lipsa de experienta a avocatilor tineri ar fi un motiv datorita caruia ar putea sa piarda in instanta, asa ca aleg sa nu riste, si nu vor colabora cu un avocat fara experienta.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre ce nu are voie un avocat sa faca, trebuie mentionat faptul ca acestuia nu ii va fi interzisa niciodata reputatia, iar atunci cand discutam despre reputatia unui avocat ne putem gandi la un detaliu important.

Sunt anumiti avocati care au o reputatie foarte buna, datorita faptului ca au castigat aproape toate procesele in care au fost implicati, si sunt si avocati care au pierdut foarte multe procese in care au fost implicati.

Avocatii care castiga cele mai multe procese, vin si cu cele mai multe probe si dovezi, si isi aloca timpul in asa fel incat in momentul in care se prezinta in fata instantei sa poata prezenta un dosar solid de probe, astfel incat clientul pe care il reprezinta sa aiba castig de cauza.

Avocatii care nu isi pregatesc foarte bine cazul, din diferite motive, cu siguranta au sanse foarte mari sa piarda procesul in fata instantei, iar atunci cu siguranta daca pierd mai multe procese, nu vor avea o reputatie foarte buna.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…