Ce alegem pentru Wordpress? Gazduire free sau hosting platit?

Ce alegem pentru WordPress? Gazduire free sau hosting platit?

1 Shares
0
0
1

Cand abia atunci incepem  aceasta intrebare vine in mintea tuturor. Care este mai bun? Este mai bine sa alegeti WordPress.org Hosted Self, sau este mai bine sa mergeti cu WordPress.com gratuit? In acest articol, va oferim un mai multe informatii care compara WordPress.com vs WordPress.org si lista argumentelor pro si contra. De asemenea, va spunem in cele din urma care este alegerea noastra. Vezi mai mult aici!

Noi suntem suntem fani  WordPress. In ultimii ani, am programat 90% din site-urile noastre pe platforma WordPress. WordPress imbunatateste site-urile web la fiecare pas al procesului: utilizatorii nostri pot economisi bani, prelua controlul propriilor site-uri (adauga / edita / elimina continut), incorporeaza functionalitati avansate (comert electronic, cartografiere, continut trimis de utilizatori etc. rezultate in cautare mai bune).

WordPress.org este pur si simplu o lucrare de geniu, si ne bucuram ca exista pentru a face site-uri frumoase si puternice pentru clientii nostri. Mai jos este o lista a primelor  motive pentru care credem ca ar trebui sa folositi WordPress.org pentru site-ul vostru Web. Daca sunteti interesat de obtinerea unui ajutor profesional in crearea sau optimizarea unui site web WordPress, contactati-ne in orice moment.

1. WordPress este intr-adevar gratuit si open source

Spre deosebire de alte solutii “gratuite” si “open source” care au agende ascunse, WordPress.org este complet gratuit pentru voi pentru totdeauna. WordPress nu incepe sa se incarce cand atingeti o anumita dimensiune si nici nu tine parti din codul sau pentru tine.

Acesta este unul dintre cele mai putin tangibile, dar probabil cele mai importante elemente ale succesului WordPress.org. Fara comisioane, fara taxe, fara prostii.

2. Automattic este o companie minunata si se ocupa de WordPress

Cu cat invat mai multe despre Matt Mullenweg si compania lui, Automattic, cu atat imi plac mai mult. Acesti baieti scriu un cod uimitor, protejeaza programele open source, lupta impotriva spamului, gazduiesc conferinte accesibile si educationale, iau in serios securitatea si par a fi baieti autentici. Am mentionat ca WP este open source, dar ceea ce este cu adevarat interesant este ca acesta este un serviciu open source comercial.

Asta suna ca un oximoron, dar este de fapt un progres. Multe proiecte traditionale bazate pe comunitate, bazate pe oameni, nu sunt bine ghidate – acestea se sfarsesc, se imprastie in proiecte separate sau devin invechite deoarece voluntarii nu sunt motivati sa lucreze. Automattic se afla in partea de sus a produsului, directionand dezvoltarea in directia corecta si actualizand in mod constant produsul lor.

3. Plugin-urile va ofera mai multa functionalitate

O multime de platforme de acolo ofera functionalitate plugin, dar nu am vazut niciodata o implementare mai lina si mai ampla decat  pluginul pe WordPress.org. Plugin-urile va permit sa adaugati galerii foto, glisante, carute de cumparaturi, forumuri, harti si mai multe functionalitati.

Exista un director de instalare cu plug-inuri care poate fi cautat, cu un singur click (ganditi-va App Store pentru WordPress). Codul lor este plin de “brese” care permit dezvoltatorilor sa-si adauge codul in aproape orice aspect al WordPress fara a edita nucleul. Cautati cateva pluginuri noi si importante WordPress.org care vor veni din laboratoarele Computer Courage in curand!

1 Shares
You May Also Like