Cauți un job bine plătit

Cauți un job bine plătit? Profită de șansa oferită de Prime Studios!

0 Shares
0
0
0

Traiul într-o lume nesigură ne face pe mulți dintre noi să încercăm măcar din punct de vedere financiar să ne punem la adăpost. O soluție ar fi reducerea cheltuielilor dar pe termen lung acest lucru generează frustrări.

O soluție care funcționează însă se poate referi la reorientarea profesională, prin alegerea unui job care să aducă stabilitatea financiară mult dorită dar și ceva în plus pe termen lung. Un loc unde angajatorul își respectă promisiunile și unde totul este transparent și legal nu este imposibil de găsit.

Vom vedea în cele ce urmează, cum putem face acest lucru.

Un angajator care oferă salarii de trei ori media pe țară

Da, ai citit bine, la agenția Prime putem conta pe angajamente onorate. Aici toate modelele sunt angajate cu carte de muncă și primesc un salariu fix de 5000 lei pe lună, ceea ce echivalează cu mai mult de trei salarii minime pe economie.

Dacă te-am făcut curioasă, poți citi cu ochii tăi acest lucru pe site-ul oficial, vezi site-ul Prime Studios Bucuresti.

Salariul fix este gândit special pentru confortul psihic al modelelor, pentru a avea o bază de pornire în cariera lor. Mai apoi urmează bonusurile primite la angajare și bonusurile din procentele pe încasări. Nu în ultimul rând modelul cu cele mai multe ore petrecute în online este răsplătit cu un bonus special.

Ce înseamnă să fii model într-o agenție de top unde nu se cere experiență

 Contrar părerilor celor neavizați, a fi model de videochat nu înseamnă să faci ceea ce nu îți place, practic fiind un job ca oricare altul cu carte de muncă și orar după care se lucrează.

Alegerea timpului de lucru este la latitudinea fiecărui model în funcție de ritmul acesteia. Așadar, se poate lucra de dimineața, schimbul 2 sau de noapte.

Nu se cere experiență la angajare, deși aceasta este binevenită. Echipa de la Prime are propriile ei standarde și dorește să își instruiască modelele după acestea, în așa fel încât clienții să fie mulțumiți.

Pe de altă parte ideal ar fi să existe un minim de cunoștințe al limbii engleze, deoarece aceasta este limba în care se comunică în online. Iar aici există două secțiuni distincte și anume adult și non-adult. Orice model la angajare va putea să aleagă între cele două categorii, în funcție de preferințele sale. Oricum, nimeni nu le va putea obliga să facă decât ceea ce doresc ele, în funcție de ceea ce a stabilit cu clientul.

Traininguri gratuite și concursuri lunare, toate pentru confortul modelelor

 În cadrul agenției Prime ai parte de instruire gratuită nu numai în ceea ce privește conduita muncii dar și dacă nu cunoști limba engleză. Trainingul este gratuit și durează trei luni. Lunar se organizează concursuri la care poți câștiga o remodelare corporală la saloane renumite de înfrumusețare. Apoi mai este vorba și de acele city-break-uri acordate pentru relaxare.

În plus, se mai acordă un bonus la recomandarea unei prietene, la prima lună după angajare. Toate aceste beneficii recomandă agenția Prime ca fiind alegerea potrivită pentru o reconfigurare profesională de succes.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944

0 Shares
You May Also Like