Cat de important este sa arati bine?

0 Shares
0
0
0

La fel ca femeile, barbatii isi doresc sa arate bine. De fapt, pentru barbati, este si mai important, pentru ca barbatii sunt nevoiti uneori sa participe la intalniri de afaceri si sa faca impresii bune asupra clientilor si asociatilor lor. In timp ce pentru femeile de afaceri sunt esentiali, pentru gospodine tot ce coneaza este sa se simta comfortabil.

Barbatii nu pot folosi multe lucruri pentru a-si creste aspectul si personalitatea ca femeile. Barbatii, de exemplu, nu pot folosi bijuterii sau cosmetice. Astfel, pentru barbati singura modalitate de a impresiona si de a fi seducatori este de a face alegerea corecta atunci cand cumpara haine si incaltaminte. Foarte cautati de barbati sunt pantofii din piele clasici sau tip sport.

Pantofii pentru barbati sunt disponibili intr-o serie de culori, modele. Acesti pantofi barbati sunt in mod obisnuit fabricati din piele. Culorile cum ar fi negru, crem, maro si gri sunt cele mai frecvente la barbati. In afara de acestea, pot exista pantofi si in alte culori, dar in general nu sunt purtati de barbati pentru ocazii oficiale.

Nivelul de confort pentru barbati este mult mai important decat cel pentru femei. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, femeile pot suporta durerea. Ele sunt mult mai rabdatoare ca barbatii si doresc sa fie mai elegante, astfel incat, in unele cazuri, chiar daca nu se simt confortabil cu pantofii, ele vor purta in continuare pantofii daca acestia fac parte din ultima tendinta. Nu este insa cazul barbatilor, barbatii ar schimba rapid perechea de pantofi care le-ar rani degetele de la picioare si nu le-ar oferi usurinta in mers.

In mod clar, barbatii vor cauta mai intai un pantof de calitate in care sa se simta bine. Se vor asigura ca acestia  sunt rezistenti si fac fata purtarii zilnice. Bineinteles ca si modelul, forma sau culoarea sunt importante, deoarece fiecare cautam sa asortam pantoful cu tinuta si nu putem sa incaltam orice, cum se nimereste. Aspectul nu este de neglijat. Prin felul in care ne imbracam suntem etichetati de cei din jur.

Intotdeauna detaliile fac diferenta, de aceea este bine sa acordam o mai multa atentie pantofilor, cum ii introducem in tinuta noastra, cu atat mai mult cand avem o intalnire de afaceri si toata lumea isi va indrepta atentia spre noi.

Pantofi pentru barbati sunt disponibil in diferite forme si modele. Unii pot avea sireturi, alti pot fi cu fermoar sau pur si simplu cu catarame. Exista si pantofi cu dantela, asta in cazul in care cautarea pantofilor se face pentru un eveniment special cum ar fi nunta.

Indiferent de pantoful pe care il veti alege, important este sa va simtiti bine si sa-l purtati cu incredere.

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…