servicii curatenie Cluj

Cat de des trebuie curatat biroul tau?

0 Shares
0
0
0

Fiecare afacere este complexa, fiecare afacere are propriul sau set unic de nevoi. Cu fiecare spatiu de birou atat de diferit, intrebarea despre cat de des va puteti curata biroul in mod profesional poate fi dificila, in special pentru acele companii care au circumstante unice care creeaza nevoi mai mari de curatare.

Aspectul biroului tau va avea un efect direct atat asupra angajatilor, cat si a clientilor tai, si chiar si a potentialilor candidati la munca, deci ar trebui sa te gandesti atent la aceasta intrebare. Potrivit lui Kathleen Vohs intr-un articol publicat in ScienceDaily, un birou curat a incurajat angajatii sa fie mai productivi. Curatarea unui birou de afaceri este o investitie in productivitatea angajatilor.

Printre aspectele de luat in considerare se numara cat de mare este cladirea, cati angajati sunt prezenti in fiecare zi si alte detalii diferite de luat in considerare. Toate aceste detalii se adauga complexitatii intrebarii cu privire la cat de des trebuie curatat biroul dvs. de catre agentii de curatare comerciali.

Curatarea birourilor nu este niciodata usoara si ar trebui sa fie mentinuta cu cel putin unele sarcini de baza de curatare zilnica. Setarea unor sarcini ca rutine de curatare zilnica va va ajuta sa va asigurati ca biroul dvs. are un nivel general de curatenie care promoveaza bunastarea si eficacitatea.

Unele dintre sarcinile zilnice de curatare a birourilor de care ar trebui sa aiba grija includ curatarea si intretinerea toaletelor angajatilor, numai daca din motive pur sanitare, acestia isi fac curat singuri. De fapt, toaletele angajatilor poarta cele mai multe bacterii si agenti patogeni decat orice alta camera din biroul dvs., in al doilea rand bacteriile acestea pot ajunge pe toate suprafetele din intreaga cladire foarte usor.

Aceste doua domenii influenteaza in mod direct bunastarea morala si mentala a angajatilor, nerespectarea acestor doua zone poate avea un impact negativ asupra personalului actual. De aceea va recomandam sa apelati la servicii curatenie Cluj.

Deoarece prima impresie conteaza atat de mult, ar trebui sa pastrati intrarea si parcarea curata, cel putin o data pe saptamana sau dupa cum este necesar. Lucrul cu primele impresii este ca obtinem o singura fotografie. Pardoselile murdare pot fi foarte dificile, ca sa nu mai vorbim de demoralizare, astfel incat acestea trebuie mentinute curate, zilnic, daca este posibil, saptamanal, daca bugetul dvs. nu permite acest lucru.

Curatarea zilnica va ajuta, de asemenea, sa va asigurati ca echipamentul dvs. vital de birou nu sufera daune cauzate de praf si de alti poluanti, asigurandu-va ca calculatoarele si alte dispozitive nu functioneaza defectuos din cauza mizeriei din birou. Calculatoarele esueaza tot timpul din cauza aspirarii prafului in timp in gratarele de ventilatie.

Daca aveti nevoie de servicii profesionale de curatenie in Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii contactati Ideal Cleaning actionand linkul de mai sus. Avem servicii de curatenie care se potrivesc tuturor nevoilor dvs. si, daca aveti nevoi speciale, suntem mai mult decat fericiti sa personalizam serviciul nostru de curatare care sa se potriveasca nevoilor dvs. Dupa ce ati incercat serviciul nostru, va veti intreba ce ati facut fara noi! Contactati-ne azi pentru o estimare gratuita!

0 Shares
You May Also Like