Cat costa parcarea in Otopeni?

Cat costa parcarea in Otopeni?

0 Shares
0
0
0

O multime de romani care aleg sa plece in strainatate de pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, isi fac o multime de griji privind locurile de parcare din Otopeni.

Oarecum este firesc ca oamenii sa se ingrijoreze privind locurile de parcare, pentru ca zilnic pleaca mii de persoane in diferite colturi ale lumii de pe acest aeroport.

Din fericire insa, exista posibilitatea ca toti cei care isi doresc ca masina lor sa stationeze aproape de aeroport, o pot lasa intr-o pacare langa aeroport Otopeni, iar in continuare vom discuta mai multe detalii legate de acest aspect.

In apropierea aeroportului din Otopeni exista mai multe parcari private, asa ca fiecare sofer isi poate parca masina intr-una din aceste parcari. Cei mai multi soferi insa isi doresc sa gaseasca o parcare cat mai aproape de aeroport, si care sa fie cat mai ieftina posibil.

Din acest motiv, foarte multi sunt cei care isi indreapta atentia spre Airport Parking din Otopeni, pentru ca parcarea este situata foarte aproape de aeroport, si are cele mai atractive tarife dintre toate parcarile din zona.

Aici, va puteti lasa de exemplu masina pentru o singura zi, sau pentru o perioada indelungata de timp, in functie de perioada pe care o veti petrece in strainatate. Puteti sa platiti o taxa de parcare de 40 de lei pe zi de exemplu, in timp ce pentru doua zile veti plati 50 de lei, iar pentru trei zile veti plati 56 de lei. Pentru 4 zile veti plati 62 de lei, iar pentru 5 zile veti plati 68 de lei.

In cazul in care intentionati sa plecati pe termen lung din tara si sa va lasati masina in parcare, pentru 10 zile veti plati de exemplu doar 98 de lei, in timp ce pentru 20 de zile veti plati 158 de lei. Puteti sa va lasati masina in parcare chiar si 31 de zile, iar astfel veti avea de platit 224 de lei.

In cazul in care aveti de gand sa stati mai mult de 31 de zile plecat, veti putea solicita o oferta personalizata, si cu siguranta va va conveni suma de bani care vi se va solicita.

Probabil va intrebati de ce am dat drept exemplu aceasta parcare privata si nu altele, asa ca va vom lamuri in cele ce urmeaza. Fiecare client isi doreste sa isi lase masina cat mai aproape de aeroport, asa ca am considerat ca merita sa prezentam o parcare care se afla situata la doar 3 minute de aeroport, si care va ofera transport gratuit de la parcare la aeroport, si de la aeroport la parcare inapoi.

Daca doriti sa lasati masina intr-o asemenea parcare, puteti sa va rezervati un loc online, astfel ca va trebui sa selectati perioada in care masina va ocupa locul de parcare. De exemplu, de la 01.08.2019 si pana la data de 21.08. 2019. Am dat drept exemplu luna august, pentru ca aceasta este considerata luna concediilor, iar multi oameni pleaca in strainatate in aceasta perioada.

In cazul in care intentionati sa va lasati masina intr-o parcare privata, este necesar sa ajungeti inainte cu aproximativ un sfert de ora, sau chiar cu o jumatate de ora inainte, pentru a va ocupa locul de parcare, si pentru a ajunge in timp util la aeroport pentru check-in si imbarcare.

In ceea ce priveste siguranta masinii, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca o parcare din apropierea aeroportului este foarte bine pazita, de catre agenti de paza de la firme de securitate renumite.

Mai mult decat atat, parcarile private din zona aeroportului Otopeni sunt monitorizate video, astfel ca se vede tot ce misca in parcare. Deci, in ceea ce priveste siguranta masinii nu aveti de ce sa va faceti griji atunci cand o lasati sa stationeze intr-o asemenea parcare.

Asadar, atunci cand doriti sa plecati in concediu in strainatate de pe aeroportul din Otopeni, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste locul de parcare al masinii, pentru ca gasiti parcari private precum Airport Parking, care se afla foarte aproape de aeroport. Masina va fi in siguranta pe toata durata sederii dvs. in strainatate, iar la intoarcere veti putea pleca spre casa cu masina personala.

0 Shares
You May Also Like