Cat costa o inmormantare in Marea Britanie?

0 Shares
0
0
0

Cateva milioane de romani traiesc in clipa de fata peste hotare, iar aproape un milion dintre acestia, s-au stabilit de ceva timp in Regatul Unit al Marii Britanii.

Cei mai multi dintre romanii care s-au stabilit in Regatul Unit al Marii Britanii, traiesc in Anglia sau Irlanda, desi exista si romani care au preferat Tara Galilor sau Scotia. Romanii din Regatul Unit al Marii Britanii, sunt multumiti de nivelul de trai ai britanicilor, si cu siguranta nu ar mai dori sa revina in Romania, unde nu au atat de multe posibilitati precum acolo.

Multi dintre romanii din Marea Britanie insa, s-au intors acasa, insa nu pentru a incepe o noua viata, ci intre patru scanduri. Odata cu trecerea timpului, foarte multi romani au murit si in Regat. Unii au murit in accidente, altii dupa lupte crancene cu cele mai crunte boli, altii s-au sinucis, alti romani au fost asasinati, etc.

Un lucru este cert, si anume ca pierderea unui membru al familiei, provoaca suferinta. Atunci cand decesul are insa loc la o distanta atat de mare de casa, cu siguranta tristetea este si mai mare.

Cu toate acestea, familiile greu incercate, aleg sa acceseze https://www.repatriere-decedati.ro, si sa ia legatura cu cea mai serioasa companie de pe piata, pentru a le repatria decedatii, pentru ca intr-un final, repatrierea este mai ieftina decat inmormantarea in Regatul Unit. Veti descoperi mai multe informatii in continuare.

In Marea Britanie, costul mediu al unei inmormantari este de 4.417 GBP. Costul real al unei inmormantari va depinde de locul in care locuiti in Marea Britanie, de orice elemente suplimentare pe care alegeti sa le includeti si daca alegeti o inmormantare sau incinerare pentru persoana iubita.

In cazul in care cineva este inmormantat, costul mediu al unei inmormantari este de aproximativ 4.975 GBP, in timp ce o incineratie costa aproximativ 3.858 de lire sterline.

Care sunt taxele de director funerar?

Directorii funerari percep taxe pentru serviciile pe care le ofera in timp ce se ocupa cu practicile mortii persoanei iubite si aranjeaza inmormantarea.

Regizorii de inmormantare sprijina familiile indragite prin gestionarea aranjamentelor funerare, inclusiv o mare parte din documentele esentiale si aranjamentele practice de colectare si ingrijire a persoanei care a murit. Aceste servicii pot fi de mare ajutor si va pot reduce stresul intr-un moment atat de dificil emotional.

Care sunt costurile de inhumare?

Costul mediu al inmormantarii in Marea Britanie a fost de 1.724,70 lire sterline, dar acest lucru variaza in functie de locatie si de popularitatea unui cimitir in el. Acest cost se bazeaza pe pretul taxei de internare pentru un rezident adult si dreptul exclusiv de inmormantare cu un contract de inchiriere de 50 de ani.

Costul inmormantarii intr-un cimitir pentru un nerezident poate fi de doua ori mai scump. Inmormantarea in cimitirele private si inmormantarile naturale poate fi adesea mai scumpa decat in ​​cele detinute de biserici sau consilii.

Care sunt costurile de cremare?

In 2019, costul mediu de cremare a unei persoane care a decedat, inclusiv un serviciu de baza, inainte de onorariile si cheltuielile directorilor funerari si taxele medicilor, a fost de 792,57 GBP.

Acest lucru este mai putin costisitor decat o inmormantare, dar adaugarea onorariilor directorilor de inmormantare, a florilor si a altor cheltuieli creste totalul inmormantarii cu cateva mii de lire sterline. Costul specific al unei incineratii depinde daca crematoriul este public sau privat si de timpul si durata ceremoniei.

Un complot de inmormantare pentru cenusa intr-un cimitir cu un contract de inchiriere de 50 de ani poate costa 100-700 de lire sterline. Este posibil sa cumparati parcele mai mari pentru doua sau chiar patru persoane. Unele crematorii taxeaza si pentru imprastierea cenusii.

Care este cel mai ieftin tip de inmormantare?

Multi directori de inmormantare ofera pachete funerare la pret fix, care includ tot ceea ce este necesar pentru o inmormantare de baza, inclusiv propriile taxe, sub o singura cifra. Aceste pachete variaza de la cremarea directa, fara o inmormantare, pana la servicii complete, inclusiv un sicriu, casca, loc de intalnire, celebrant si flori.

Un pachet funerar cu pret fix poate include, de asemenea, costul incineratiei sau inmormantarii. Acest lucru ar trebui sa fie clar in conturul pachetului. Unii prefera sa nu faca deloc o inmormantare si aleg in schimb cremarea directa, fara serviciu. S-ar putea sa aiba un serviciu de pomenire la o data ulterioara.

Dupa cum se poate vedea in randurile de mai sus, costurile sunt foarte mari pentru inmormantare si cremare in Marea Britanie (costul mediu al unei inmormantari este de 4.417 GBP, iar o incineratie costa aproximativ 3.858 de lire sterline).

In aceste conditii, este firesc ca familiile romanilor decedati in Regat, sa isi doreasca repatrierea acestora, pentru ca vor plati mai putini bani, si in plus, isi vor putea inmormanta sau incinera rudele acasa in Romania.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…
Ce face un urolog?

Ce face un urolog?

Urologia, deoarece se refera la sistemul urinar si reproductiv, necesita delicatete, ascultare si construirea increderii pacientului. A vorbi…