Castiguri astronomice din videochat?

Castiguri astronomice din videochat?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre videochat, oamenii se gandesc in mod automat la doua lucruri, iar in continuare vom discuta despre acestea.

Cei mai multi oameni care aud ca se discuta despre videochat considera faptul ca videochatul si prostitutia sunt unul si acelasi lucru, sau sunt altii care considera faptul ca videochatul are legauri apropiate cu cea mai veche meserie din lume.

Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa, iar videochatul este legal in Romania inca din anul 2003, conform Legii nr. 196/2003. Asadar, toti cei care considera faptul ca videochatul are legatura cu prostitutia sunt prost informati.

Un alt detaliu foarte important referitor la videochat este acela ca mai toata lumea care aude ca se discuta despre aceasta activitate considera ca din videochat se castiga sume foarte mari de bani.

Aici trebuie sa venim cu precizarea ca modelele care lucreaza in cadrul unui studio videochat Bucuresti au castiguri lunare cu mult peste media salariilor din Romania.

Acest lucru nu inseamna insa neaparat ca toate fetele care fac videochat castiga zeci de mii de euro. Foarte multa lume a vazut pe site-urile pentru locuri de munca anunturi conform carora fetele care fac videochat castiga foarte multi bani.

Este adevarat faptul ca salariile fetelor care fac videochat sunt mari, insa modelele videochat lucreaza foarte mult, astfel ca salariul lor este justificat pana la ultimul leu.

Un alt detaliu foarte important pe care trebuie sa il cunoasca lumea cu privire la activitatea de videochat este acela ca aceasta activitate se imparte in doua mari categorii, iar aici discutam despre videochat nonadult si videochat adult.

Fetele care practica videochatul nonadult nu se dezbraca in fata camerei web, ci doar discuta si socializeaza cu clientii lor, motiv pentru care nici salariile lor lunare nu sunt extraordinar de mari.

Apoi mai exista si fetele care fac videochat adult, iar aici trebuie venit cu precizarea ca modelele care au optat pentru acest tip de videochat se dezbraca in fata camerei web.

In ceea ce priveste modelele care practica videochatul adult trebuie venit cu precizarea ca acestea intr-adevar castiga mult mai multi bani decat fetele care practica videochatul nonadult, insa aceste modele videochat adult se si dezbraca in fata camerei video.

Un amanunt interesant insa este acela ca fetele care fac videochat, indiferent ca discutam despre videochat adult sau videochat nonadult, au un program de lucru flexibil, asa ca isi pot stabili singure programul de lucru.

Acesta este un avantaj foarte mare, pentru ca in acest fel, fetele care fac videochat pot sa si lucreze, si mai au si destul de mult timp liber la dispozitie, timp liber pe care il pot folosi in diferite alte scopuri.

Asadar, oamenii atunci cand aud discutandu-se despre videochat, considera faptul ca aceasta meserie este una rusinoasa pentru ca are legaturi cu cea mai veche meserie din lume, insa lucrurile nu stau chiar asa.

Deasemenea oamenii mai cred ca din videochat se castiga foarte multi bani, insa acestia nu stiu cat de multa munca este necesara pentru a obtine un salariu decent.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…