case de marcat ieftine

Case de marcat ieftine – functionalitatea inaintea pretului!

0 Shares
0
0
0

 

 

Tu stii cum sa achizitionezi echipamente noi pentru afacerea ta? Majoritatea antreprenorilor si administratorilor, chiar daca nu vor sa recunoasca acest lucru, se indreapta deseori spre produse ieftine in mod nejustificat – pur si simplu doresc sa obtina cel mai ieftin produs de pe piata.

In timp, aceasta alegere se dovedeste, de cele mai multe ori, a fi una neinspirata. Pe scurt, atunci cand vrei sa cumperi case de marcat ieftine, nu trebuie sa uiti de urmatoarea regula – functionalitatea este mai presus de pret!

In alte cuvinte, ceea ce poate face o casa de marcat (si nu numai) este mereu mai important decat pretul acesteia, chiar daca acesta din urma este unul incredibil de bun.

La ce poti renunta voit cand alegi o casa de marcat ieftina?

Poti spune adio unui numar destul de ridicat de functionalitati si caracteristici atunci cand alegi case de marcat ieftine. Acest aspect poate fi resimtit atat la nivelul eficientei angajatilor, cat si la cel al multumirii clientilor fata de interactiunea cu afacerea ta.

Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in calcul inainte de a alege cel mai ieftin produs de pe piata:

  • Casele de marcat extrem de ieftine deseori nu permit inregistrarea mai multor conturi de utilizator. Astfel, impartirea pe ture a casierilor va fi insotita de un plan de functionare, deci implicit de eficienta scazuta (in cazul unei greseli, iti va fi dificil sa identifici casierul responsabil);
  • Produsele ieftine au la baza utilizarea de hartie de imprimare invechita si mai costisitoare decat cea termica, de exemplu. Totodata, aceste case de marcat ieftine pot fi insotite de un proces dificil de inlocuire a rolei de hartie;
  • Desigur, casele ieftine au o memorie fiscala extrem de limitata. Desi pot prezenta plusuri cu anumite functionalitati, posibilitatea de a introduce un numar limitat de produse va face casa practic inutila, mai ales daca administrezi o unitate comerciala de dimensiuni mari;
  • Produselor ieftine pot lipsi anumite porturi si functii de compatibilitate cu alte produse. Cum ar fi sa cumperi o casa de marcat care nu poate fi conectata la un cititor de card sau POS? Acest lucru ar insemna oprirea brusca a operatiunilor afacerii tale;
  • Nu in ultimul rand, achizitionarea de case de marcat ieftine implica deseori achizitionarea de produse second-hand sau refurbished – acestea pot ascunde foarte multe defecte, mai ales cand sunt vandute de comercianti neautorizati sau chiar neavizati in domeniu.

Evident, nu este o decizie gresita sa cumperi o casa de marcat ieftina. Trebuie doar sa stii de la cine anume o cumperi – pe primul loc cad tot functionalitatile, desigur.

Astfel, dupa ce ai facut o lista cu functionalitatile dorite si incepi sa te gandesti la un pret potrivit pentru acestea, acceseaza magazinul online aferent platformei TehnicaFiscala.ro. Acolo poti gasi case de marcat ieftine, la un pret avantajos si corect, dar mai ales care nu sacrifica din functiile si caracteristicile cu adevarat necesare unei afaceri din ziua de astazi.

Totodata, in caz de nevoie, Tehnica Fiscala iti poate pune la dispozitie si o suita completa de servicii aferente aspectelor de natura fiscala ale afacerii tale!

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…