Care sunt metodele de repatriere decedati?

Care sunt metodele de repatriere decedati?

0 Shares
0
0
0

Sunt mai multe metode de transport decedati si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le gasiti pe cele mai bune. Costurile pentru transportul decedatilor in Uniunea Europeana pot sa difere tinand cont de cheltuielile pe car ele are firma dar si de modul in care ea organizeaza transporturile.

De aceea noie va sfatuim ca in prima faza sa cereti mai multe oferte de pret la mai mlte firme si sa analizati si timpul in care se va executa transportul pana la destinatie. Acest timp trebuie sa fie de maxim 36 de ore. Dupa ce stiti toate aceste informatii pentru serviciile mentionate mai sus puteti sa alegeti firmele care va ofera cele mai une servicii la cele mai competitive preturi.

E de preferat sa primiti si confirmarea scrisa pentru toate aceste serivicii pe mail sau prin fax pentru a va asigura ca pretul este acela stabilit si nu se modifica.

Timpul de plecare dar si timpul de sosire aproximativ pecum si contractul funerar pe care firmele se obliga sa le respecte alaturi de costurile stabilite in comun acord sunt toate elemente foarte importante pe care nu trebuie sa le omiteti.

Stim ca pierderea unei persoane dragi este un moment extrem de trist insa nu ar trebui sa va pierdeti luciditatea tocmai in aceste momente si de aceea noi va recomandam sa fiti atenti in anumite momente cheie pentru a nu fi pacaliti de cei care incearca sa profite de momentul greu prin care treceti.

Daca firmele cu care discutati nu vor sa va trimita un contract pe care sa fie evidentiate clar toate detaliile stabilite la telefon si pretul aferent acestora, va recomandam sa va orientati spre o alta firma care se ocupa cu repatrierile decedatilor.

Sunt si firme care va spun ca masinile pe car ele au in dotare au si aparate frigorifice pentru a transporta decedatii. Lucrul acesta nu este prevazut in lege pentru ca in cazul transporturilor pe distalnte lugi legea prevede si interventia chimica asupra decedatului si inchiderea in sicrie care au capacul sudat. Fara pregatirea aceasta nu exista niciun agent care sa va permit in nicio tara europeana sa efectuati transportul.

Nu va intreaba nimeni daca masina are si sistem frigorific pentru ca temperatura este complet irelevanta in timp ce se face transportul si asta deoarece s-a facu interventia chimica si inchiderea ermetica in sicriul de zinc.

Costul pentru o repatriere depinde in general de mai multe factori care fac referire in general la repatrierea din UE spre Romania. Noi va comunicam imediat toate costurile pentru orice repatriere si ele se calculeaza pe baza informatiilor pe care ni le oferiti atunci cand comandati transportul.

Conteaza foarte mult si timpul de intocmire a documentelor si costurile pe care acestea le au dar si mai multe taxe ori timbre fiscale ale comunelor sau oraselor unde a avut loc decesul.

Costul pentru sicriul de repatriere este important si la fel si greutatea persoanei care va fi transportata pentru ca exista si situatia cand sicriul standard nu va putea sa fie utilizat.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…