Care sunt culorile ravisante care pot transforma orice ținută într-una elegantă și feminină

Care sunt culorile ravisante care pot transforma orice ținută într-una elegantă și feminină

0 Shares
0
0
0

Cum să adopți un outfit special ținând cont de culori, te întrebi? Răspunsul îl poți afla în rândurile următoare, dacă ai de gând să faci câteva schimbări în garderobă și să mizezi din start pe tonuri deosebite, care să scoată în evidență gusturile tale pentru modă.

Iată care sunt culorile care îți pot transforma imaginea vestimentară, fără prea mare efort

  • Tonurile nude, mereu o alegere rafinată

O femeie elegantă și atractivă va fi întotdeauna aceea care alege vestimentația în culori neutre. Rafinamentul tonurilor nude este cunoscut deja, însă până nu încerci un outfit în tendințe nu îți poți da seama de adevărata putere a culorilor de acest gen. Bineînțeles că nu este nevoie să porți din cap până-n picioare doar tonuri de bej, crem și altele asemănătoare, însă este suficient ca două piese vestimentare să se regăsească în aceste culori pentru a avea un outfit senzațional. Iată câteva exemple:

  • Top nude, pantaloni verde army și o pereche de pantofi crem.
  • Un costum deux-piece în tonuri de bej arămiu, perfect pentru începutul blând de toamnă și o pereche de botine negre lăcuite.
  • O rochie în tonuri nude, cu dantelă și croială dreaptă, asortată cu o pereche de sandale în nuanțe de magenta.

În cazul în care nu stai tocmai bine la capitolul rochii, iar garderoba strigă după o reîmprospătare de sezon, poți opta pentru produsele din gama de rochii fabricate în România de la Ipanomi.com, de unde îți poți alege outfit-uri pline de personalitate.

  • Magenta, o culoare plină de viață

Magenta este una din culorile favorite pe care s-au concentrat designerii vestimentari pentru cele mai recente colecții. Tonurile de magenta pot fi purtate fără excepție ca parte dintr-un deux-piece cu tente masculine, rochii vaporoase și topuri care emană multă feminitate. 

Magenta este o culoare mereu prezentă pe podiumurile de modă, iar dacă ai în garderobă o asemenea piesă, nu ar strica să o readuci la viață și să pășești cu încrederea pe care o poate oferi această nuanță deosebită.

  • Albastru royal, întotdeauna o alegere perfectă

Una din culorile magnet care oferă eleganță și feminitate absolută oricărei vestimentații este albastrul electric sau cel royal, cum mai este cunoscută această nuanță. Practic, nu ai cum să nu întorci capul pe stradă atunci când trece pe lângă tine o ținută ravisantă, în tonuri reci de albastru electric. 

Se spune că această culoare oferă calm și relaxare celui sau celei care o poartă, însă cu siguranță că motivul de a purta o vestimentație albastră este faptul că această culoare este pur și simplu fabuloasă.

  • Outfit auriu? Oricând!

Nu există colecție prezentată pe podiumurile internaționale care să nu aibă măcar o piesă în tonuri aurii. Simbolul prosperității, al bogăției și a stării de bine în general, auriul este prezent în nenumărate vestimentații elegante, pline de senzualitate și gata oricând să scoată în evidență frumusețea unei femei. Specialiștii în design vestimentar chiar recomandă purtarea elementelor vestimentare aurii, nu doar la ocazii speciale, ci și pentru evenimente de zi, atât timp cât există echilibru vizual.

Așadar, dacă ai descoperit acum care sunt culorile ravisante care îți pot transforma starea de spirit și imaginea în egală măsură, nu îți mai rămâne de făcut decât să pornești la pas prin magazine și să îți completezi garderoba cu piesele care îți lipsesc.

Sursă foto: Pexels.com

0 Shares
You May Also Like