Care sunt cele mai potrivite povesti de “noapte buna” pentru copiii tai?

0 Shares
0
0
0

Intotdeauna cei mici adora sa li se citeasca inainte de culcare, fapt pentru care parintii trebuie intotdeauna sa alega cele mai potrivite titluri pentru copiii lor, astfel incat acestia sa poata adormi mai repede. Pe piata exista numeroase tipuri de carti pentru copii, iar tu vei avea intotdeauna de unde alege cele mai interesante povesti si carti pentru copilul tau.

Mai mult, intotdeauna vei avea posibilitatea de te reinventa, deoarece poti achizitiona inclusiv produse interactive, care il vor distra pe cel mic. Asadar, serile de lectura se vor transforma in adevarate petreceri in pijamale.

In cazul in care doresti sa achizitionezi produse pentru copilul tau, iata care sunt cele mai populare tipuri de carti:

  1. Cartile muzicale

Printre preferatele copiilor mici se numara Night Sounds: Usborne de Sam Taplin care este una dintre cele mai interesante carti care exista pe piata. Un astfel de produs ii va atrage intotdeauna pe cei mici datorita faptului ca prezinta cele mai colorate imagini care se diferentiaza complet de alte tipuri de carti de pe piata. Acestea sunt clare, de dimensiuni considerabile, care ies foarte usor in evidenta, in momentul in care copilul va deschide cartea.

Mai mult, cartea prezinta inclusiv sunete interesante ale animalelor de noapte, precum bufnite sau alte pasari, dar si sunete de insecte, pe care copilul le va adora. Doar printr-o simpla apasare de buton, copilul va putea auzi toate aceste sunete.

Sunetele sunt clare si se vor activa de fiecare data cand copilul va apasa pe butoane. In acest mod, copilul se va putea distra chiar inainte de culcare si se va putea odihni dupa fiecare sesiune de lectura. Astfel, serile voastre impreuna vor fi mult mai linistit.

  1. Cartile cu ilustratii

Cartile cu ilustratii sunt extrem de apreciate de catre toti copiii in special atunci cand vine vorba despre povestile inainte de culcare. Copilul va putea urmari singur firul narativ si se va putea concentra asupra povestii pe care o aude.

Mai mult, atentia celui mic va putea fi captata cu ajutorul ilustratiilor prezentate, iar acesta va putea asculta in liniste toata seara aventurile personajelor preferate.

Cartile de povesti care prezinta si ilustratii sunt un adevarat ajutor, in special in cazul copiilor energici care prefera sa descopere lumea. Cu ajutorul ilustratiilor, copiii vor putea intelege mult mai bine povestile citite. Astfel ca cei mici, indiferent de varsta, se vor putea bucura cu adevarat de povestile de seara.

  1. Cartile clasice de povesti

In cazul in care doresti sa petreci timp alaturi de copilul tau, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi cartile clasice de povesti si sa le cititi impreuna. Acestea pot fi ilustrate sau pot fi clasice. Totusi, pentru o seara interactiva, iti recomandam sa alegi intotdeauna titlurile special concepute pentru copii, astfel incat cei mici sa poata parcurge povestea singuri, fara a fi nevoie de ajutorul din partea adultilor.

In acest mod, copiii vor putea sa invete sa citeasca mult mai rapid si vor putea sa isi imagineze intreaga actiune care se petrece in carte.

0 Shares
You May Also Like