Care sunt beneficiile unui scaun de masaj pentru corp?

Care sunt beneficiile unui scaun de masaj pentru corp?

0 Shares
0
0
0

Un scaun de masaj este un dispozitiv de masaj de inalta performanta. Pe langa economisirea de bani pentru fiecare sedinta de masaj, ofera suficiente beneficii utilizatorului sau. Care sunt efectele benefice ale unui  scaun de masaj sau chiar a unui scaun directorial cu masaj?

Functionarea scaunului de masaj

 

Scaunele de masaj moderne folosesc trei metode sau tipuri de masaj. Acestea sunt masajul prin vibratii, masajul prin atingere si masajul termic. Cele trei masaje pot fi aplicate separat sau simultan, in functie de alegerea utilizatorului.

Masajul termic actioneaza asupra partii inferioare a spatelui si exact asupra ultimelor vertebre inferioare. Masajul de atingere, cu numeroasele sale tehnici, da impresia unei atingeri reale de catre mainile profesionistilor. Vibratiile sunt, de asemenea, folosite uneori.

Care sunt beneficiile reale ale scaunului de masaj pe corp?

 

In plus fata de ameliorarea oboselii si eliberarea tensiunii, scaunele de masaj ofera o suma imensa de beneficii. In primul rand, diferitele miscari de masaj faciliteaza  circulatia sangelui  si ajuta la mentinerea echilibrului de oxigen. O buna circulatie a sangelui faciliteaza absorbtia nutrientilor de catre muschi. In timp ce previne amorteala (spate, gat, picioare). De asemenea, aceste scaune asigura o respiratie eficienta.

Masajul pe scaun  relaxeaza muschii  si reduce durerea fizica. Stresul fizic  este apoi eliminat, ceea ce face posibil accesul la o stare mai buna de relaxare si de a te bucura de un somn bun. Poti folosi scaune de masaj pentru a  calma durerile in  urma muncii fizice.

Scaunele de masaj iti permit sa ai o piele stralucitoare. Intr-adevar, stresul fizic afecteaza negativ pielea. Prin eliminarea acestui stres, masajul regulat al scaunului restabileste pielea sanatoasa. In plus, stimularea musculara are ca rezultat o buna circulatie a toxinelor. Deoarece acestea nu se mai acumuleaza in celulele adipoase, pielea devine mai subtire si mai ferma.

Utilizarea frecventa a scaunelor de masaj imbunatateste facultatile intelectuale si intareste vigilenta. Prin promovarea eliberarii endorfinelor in creier, masajul pe scaun permite mintii sa fie treaza si concentrata. Capacitatile intelectuale sunt apoi imbunatatite.

Masajul pe scaun scade de doua ori tensiunea arteriala, mai intai prin echilibrarea fluxului sanguin si, in al doilea rand, prin reducerea stresului. Pe langa toate aceste beneficii, scaunele de masaj imbunatatesc postura. Facand muschii supli si relaxati, masajul frecvent restabileste postura si echilibrul biomecanic.

Concluzie

 

Utilizarea termoterapiei si a masajelor nu se mai limiteaza la confortul casei sau al spa-ului. De asemenea, poti beneficia de beneficiile acestora in timpul programului de lucru, asezat intr-un birou, datorita scaunelor directoriale de masaj.

Un scaun directorial de birou cu masaj incalzit este un accesoriu foarte confortabil, care iti va permite sa te bucuri de spatiul de lucru fara sa iti faci griji cu privire la posibilul disconfort. Scaunul directorial cu masaj a devenit din ce in ce mai popular la locul de munca, este mai bine gandit si conceput pentru a se adapta nevoilor consumatorului.

Drept urmare, vei gasi pe site-urile de vanzare online o multitudine de modele, marci si functii care iti vor face alegerea usoara. Vei gasi scaunul directorial cu masaj perfect potrivit nevoilor tale.

0 Shares
You May Also Like