Care sunt beneficiile instaltiilor luminoase cu led?

0 Shares
0
0
0

Cele mai multe persoane, cel mai probabil asteapta cu mare nerabdare Craciunul, atat datorita sarbatorii in sine, cat si pentru a primi cadourile de la Mos Craciun, dar mai ales pentru a impodobi pomul de Craciun.

In ceea ce priveste bradul de Craciun, acesta poate fi natural sau artificial, iar fiecare isi alege in functie de propriile preferinte bradul. Odata cumparat bradul, trebuie alese decoratiunile si instalatiile pentru brad, care pot fi incandescente sau instalatii luminoase LED.

Acolo unde exista un LED, exista aproape intotdeauna o exclamatie cu privire la economiile de energie. Luminile cu LED-uri economisesc energie si este extraordinar – nu numai ca ajutati mediul inconjurator, dar veti economisi bani si in factura de energie.

Dar LED-urile de calitate sunt, de asemenea, o investitie, iar costul initial poate fi mai mare decat luminile incandescente, asa ca, in loc sa evidentiezi doar economiile de energie, credem ca ar trebui sa cunosti celelalte beneficii reale pe care le poti obtine din procesul de comutare.

  1. O diferenta pe care o puteti vedea

Becurile cu LED produc o lumina mai stralucitoare decat becurile cu incandescenta traditionale. Puterea de lumina este cu adevarat uimitoare si unul dintre cele mai complimentate aspecte ale luminilor cu LED-uri in recenziile clientilor!

  1. Intr-adevar, viata foarte lunga

In primul rand, au evaluarea ca dureaza zeci de mii de ore, ceea ce inseamna ca nu sunt becuri arse! In al doilea rand, multe lumini LED sunt realizate cu lentile acrilice durabile, ceea ce le face incredibil de greu de spart.

Asadar, daca sunteti sus pe scara incercand sa atarne lumini de Craciun si un bec decide sa faca o scufundare, nu mai exista o incurcatura distrusa si becul va functiona chiar si dupa ce a cazut.

  1. Raciti la atingere

Daca ati incercat vreodata sa schimbati prea repede un bec incandescent, stiti cat de cald poate deveni acesta imediat dupa ce s-a ars. In timp ce acest lucru ar putea fi ok pentru utilizare in aer liber, aplicatiile interioare sunt limitate.

Spre deosebire de luminile incandescente si becurile LED casnice traditionale, luminile de Craciun cu LED-uri sunt superbe la atingere, astfel incat sunt sigure pentru a fi utilizate in jurul copiilor si animalelor si sunt perfecte pentru proiecte de mestesuguri DIY. Aceasta deschide o lume cu totul noua de posibilitati de decorare interioara!

  1. Tehnologia avansata duce la proiectari inovatoare

LED-urile sunt disponibile intr-un caleidoscop de culori si mai multe varietati chiar dispun de capacitati unice de afisare a luminii, cum ar fi dimensiunea si schimbarea culorii. Cele mai noi LED-uri RGB sunt chiar capabile de mii de combinatii de culori deschise!

  1. Cea mai buna alegere pentru afisaje luminoase mari

Cele mai multe corzi de lumina traditionale de Craciun permit doar conectarea a 3-5 seturi de la capat la sfarsit, in timp ce cu multe siruri LED puteti conecta intre 40 si 50 de seturi in functie de numarul de lumina. Acest lucru poate egala pana la 1.500 de metri de lumini! Asadar, daca aveti nevoie sa creati un afisaj de lumina mare, LED-urile vor simplifica planificarea si instalarea!

Daca sunteti rusinat intre alegerea avantajelor luminilor LED sau aspectul clasic al luminilor incandescente traditionale, s-ar putea sa auziti ca puteti avea aspectul pe care il doriti si viata lunga, economiile de energie si o lumina de lumina vie!

Exista o multime de becuri si siruri cu LED-uri concepute pentru a imita luminile de Craciun in stil vintage, fara niciun compromis necesar.

0 Shares
You May Also Like