Care sunt avantajele unei sepci personalizate?

Care sunt avantajele unei sepci personalizate?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca va puteti face o sapca personalizata speciala cu sigla voastra? Puteti sa alegeti materialul, culoarea, forma, tipul de cozoroc si accesoriile, si personalizarea se face de la cozoroc si pana la catarame.

Toate pretentiile rezonabile pe care le aveti de la o sapca, in asa fel incat sa considerati ca va reprezinta ca si produs promotional pot sa fie satisfacute. Putem sa combinam mai multe accesorii si caracteristici in asa fel incat sa poate rezulta o sapca pe care logoul nostru sa vina ca si turnat.

Pentru inceput va fi nevoie sa alegeti materialul, iar noi recomandam sa utilizati cat mai des bumbacul. Desigur aveti mai multe materiale pe care le puteti folosi.

Calota ar trebui sa fie din acelasi material toata sua poate sa aiba in partea din spate plasa. Culorile pentru sepci sunt conform codului vestimentar pe care il doriti. Cusaturile pot sa fie in ton cu culorile materialelor ori de alte culori pe care le considerati potrivite.

Calota de la sapca poate sa aiba intre 5 si 7 panele ori poate sa fie de tip army si partea frontala a calotei poate sa fie intarita optional si dublata cu un alt material pe interior. La cozoroc se poate opta si pentru varianta simpla ori pentru cea sandwich.

Ca si sistem de ajustare a dimensiunii sepcii putem sa utilizam cataramele metalice, curelusele din plastic ori velcro. Capsele pentru aerisire de pe calota pot sa fie metalice ori cusute.

In cazul in care vreti o sapca doi in unui aceasta se poate accesoriza leduri pe cozoroc sau cu alte modele in functie de ce anume doriti.

Personalizarea poate sa cuprinda si toata sapca. Cozorocul si calota pot sa se personalizeze prin serigrafie, prin broderie simpla, prin transfer de serigrafie ori in relief. Singura limitare la dimensiunea personalizarii este toata suprafata pe care o sapca o are.

Ca si accesoriu in plus puteti utiliza etichete brodate sau cusute in zona din spate. In cazul in care ati ales un cozoroc sanwich, marginile sale pot sa fie imprimate cu diverse mesaje de tip text.

Accesoriile metalice precum catarama pot sa fie personalizate  prin emborsare, cu un logo in relief, prin deborsare cu un logo in adancime si prin gravura.

Specile care sunt personalizate integral nu vor face parte din categoria de produse promotionale pe care vreti sa le accesorizati rapid si pe fuga. Este important sa tineti cont ca sunt si produse care se fac in china si prin urmare termenul pentru livrare poate sa fie de pana la 70 de zile, tinand cont de cantitate dar si de metoda de transport.

Cantitate minima pentru a se obtine un pret cat mai bun este de 1000 de bucati. Pot sa fie realizate si cantitati mai mici insa fiind vorba despre productie speciala probabil si costurile urmeaza sa fie peste asteptari.

Pentru o comanda care depaseste cantitatea minima solicitata pretul variaza de obicei destul de mult si va fi influentat si de caracteristicile pe care sepcile le au dar si de metoda de transport.

0 Shares
You May Also Like