Produse speciale pentru ambalat si imprimare personalizata

Care sunt avantajele oferite de ambalajele personalizate

0 Shares
0
0
0

Ambalajele monocrome si fara identitate nu mai sunt de mult o solutie si fiecare comerciant opteaza in prezent pentru ambalaje personalizate.

Daca te gandesti sa iti comercializezi produsele intr-un amblaj simplu, fara niciun print pe el, in pungi clasice albe sau in cutii maro standard, cu siguranta trebuie sa citesti avantajele pe care ti le ofera un ambalaj personalizat.

Calitatea perceputa a produsului creste

O punga nu trebuie sa fie scumpa pentru a arata bine. Cateva ajustari stilistice simple pot oferi chiar si unei cutii simple o senzatie de inalta calitate. Atunci cand calitatea ambalajului este ridicata, clientii simt ca au primit un produs de calitate de la un retailer caruia ii pasa de client, dar si de propria imagine.

Folosesti elemente de marketing suplimentare

Tiparirea pungilor si cutiilor personalizate costa mai mult decat un model simplu. Totusi, ambalajul poate servi de asemenea ca un instrument de marketing excelent.

Nu numai ca vei face ca brandul sa fie cunoscut mult mai usor si elementele grafice ale firmei tale vor fi recunoscute repede, dar in social media cultura unboxing au facut ca dezambalarea comenzilor si distribuirea cumparaturilor online sa fie mult mai populare, dar pentru acest lucru este nevoie ca ambalajele sa fie personalizate.

Clientii au mult mai multe sanse sa retina fotografiile ambalajelor pe care le considera atragatoare. Cand modelele de pe ambalaje incurajeaza acest comportament, castigi mai multi clienti si expunere din partea lor fara niciun efort suplimentar din partea ta.

Cand compari costurile de marketing traditional si eforturile de publicitate, cheltuielile pentru crearea unui design personalizat sunt mai mici decat merita de fapt.

Clientul ramane informat

In timp ce lucrezi la designul ambalajului personalizat, poti lua in considerare cum sa incluzi informatii importante pentru clientii tai. Include site-ul si informatiile de contact relevante.

De asemenea, poti pune si informatii despre produs si anumite oferte speciale atunci cand este cazul, sau chiar poti sa ascunzi coduri de reducere sub ambalaj. Nu numai ca acest lucru va avantaja clientii actuali, dar te ajuta, de asemenea, sa ajungi la alti clienti care vor fi atrasi de ambalaj.

Personalizarea ajuta mediul

Daca vrei sa investesti in materiale reciclabile sau refolosibile sau daca vrei ca brandul tau sa fie un militant pentru o planeta sanatoasa, atunci este momentul sa investesti in ambalaje personalizate din materiale bio. Investitia intr-o cutie durabila sau imprimarea pungilor reutilizabile sunt o modalitate excelenta de a fi eco.

In plus, aproape jumatate din consumatorii globali iau decizii de cumparare pe baza faptului ca un brand actioneaza pentru conservarea mediului. Pe langa faptul ca ajuti planeta, castigi si un avantaj de marketing atunci cand ai ambalaje eco.

Ambalajul este primul element cu care clientul intra in contact. De asemenea, poate incorpora micile suplimente incluse intr-o comanda. Chiar si un simplu card cu un cod promotional pe el inclus in ambalaj sau lipit pe ambalaj va atrage atentia clientului sau a persoanelor care intalnesc produsul.

Aceste caracteristici sunt deosebit de importante pentru intreprinderile care practica comertul electronic si care nu ajung intotdeauna sa se conecteze cu clientii lor intr-un mediu personal.

0 Shares
You May Also Like