Care sunt avantajele boxelor Bluetooth?

Care sunt avantajele boxelor Bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Laptopurile, tabletele si smartphone-urile au difuzoare incorporate, dar calitatea sunetului multor dispozitive nu este intotdeauna deosebit de inalta. In acest caz, este recomandabila cumpararea unui difuzor suplimentar care sa ofere un rezultat sonor bun atat atunci in timpul ascultarii muzicii si in timpul jocurilor pe PC, cat si in timpul vizionarii unor filme. In cazul dispozitivelor mobile, este bineinteles de dorit ca difuzorul sa aiba un design compact, astfel incat sa poata fi transportat cu usurinta.

Boxa bluetooth Bose SoundLink se poate conecta cu difuzoarele Bluetooth la telefonul smartphone, laptop sau tableta pentru a reda continut audio.

Fie in camera de zi, pe terasa sau pe balcon. Datorita bateriei integrate, difuzoarele Bluetooth sunt un lucru mai presus de toate – dispozitivele mobile. In functie de puterea bateriei, duratele de functionare de pana la 12 ore sunt posibile. Datorita conexiunii wireless, utilizarea lor se face fara cabluri enervante si greoaie. In functie de modul in care sunt echipate difuzoarele, se pot folosi ca un sistem hands-free in masina.

Ideale pentru deplasare – in functie de cat de inalta este clasa de protectie IPX , difuzoarele sunt potrivite si pentru exterior. Difuzoarele cu o clasa de protectie ridicata pot rezista chiar si la imersiunea prelungita in apa.

Difuzor Bluetooth ca banca de alimentare; Unele modele permit incarcarea smartphone-ului sau tabletei, deoarece bateria integrata poate fi folosita si ca banca de energie. Datorita nivelului ridicat de compatibilitate, se poate difuza continut audio cu laptopul , computerul, smartphone-ul sau tableta, prin difuzoarele Bluetooth.

Boxele pot fi duse oriunde. Fie ca este vorba de un gratar in parc, langa mare, pentru relaxarea pe terasa sau in cada. Difuzoarele sunt super compacte, cu greutate modesta si destul de la indemana. Aceste lucruri inseamna mai mult spatiu in bagaj si o durabilitate de cel putin 24 de ore. Mai mult, boxele sunt de obicei impermeabile, astfel incat sa poata fi aruncate fara ezitare in ploaie sau pe plaja.

Datorita standardului universal Bluetooth, boxele pot fi conectate la toate Bluetooth-urile activate ale unor dispozitive. Acestea includ calculatoare si notebook-uri, telefoane si tablete. In mod convenabil, conexiunea este stabilita in cateva secunde, astfel incat chiar si prietenii isi pot conecta cu usurinta dispozitivul la boxa pentru a reda muzica.

Bateriile reincarcabile incorporate pot fi incarcate prin USB la fel ca smartphone-ul, prin care boxele au dispozitive de stocare a incarcarii foarte mari. Acest lucru le permite sa redea muzica pana la o zi intreaga si sa functioneze si ca o banca de energie. Daca bateria este descarcata, poate fi incarcata la fel ca telefonul de pe notebook sau de la priza cu un cablu de incarcare USB sau adaptor.

Difuzoarele cu Bluetooth pot fi bineinteles conectate la un laptop, tableta sau smartphone fara cabluri, ceea ce duce la avantajul clar ca difuzorul nu trebuie sa fie asezat direct langa dispozitivul respectiv. De exemplu, difuzorul poate fi configurat aproape de urechi in timpul vizionarii unor filme pe laptop, prin care se poate obtine un sunet excelent in dialogurile filmului. Acelasi fapt se aplica si ascultarii muzicii.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…