Care sunt avantajele automatizarii pardoselii?

Care sunt avantajele automatizarii pardoselii?

0 Shares
0
0
0

Sistemele radiante de incalzire prin pardoseala au castigat popularitate in ultimii cativa ani, in special in randul proprietarilor de case care doresc sa reduca facturile la energie. In plus, proprietarii de locuinte care sufera de alergii considera ca sistemele de incalzire radiante sunt de preferat, intrucat nu circula alergeni, asa cum o fac unele sisteme de aer fortat.

Multi proprietari de locuinte opteaza pentru automatizari pardoseala 2020, pentru a se bucura de toate avantajele pe care automatizarea pardoselii le ofera. Veti putea descoperi cateva dintre acestea in urmatoarele randuri.

Control individual al camerei

In mod implicit, majoritatea sistemelor de incalzire prin pardoseala functioneaza pe o singura zona. Aceasta inseamna ca toate camerele din casa sunt incalzite in acelasi timp, chiar si atunci cand este posibil sa nu fie folosite. Cu automatizari pardoseala 2020, va puteti bucura de programe de incalzire individuale pentru fiecare camera, economisind energie si sporind confortul general in casa.

Iata ce fac aceste sisteme de automatizari pardoseala 2020 de obicei in casele noastre:

  • Incalzesc baile doar dimineata si seara si scad temperatura in timpul zilei;
  • Economisesc energie in sufragerie si bucatarie in zilele lucratoare, atunci cand lucram si incalzesc doar in timpul zilelor de weekend si de sarbatori.
  • Mentine dormitoarele la rece in permanenta pentru a imbunatati calitatea somnului. Acestea sunt doar cateva exemple, insa lista de avantaje a unui asemenea sistem, este mult mai cuprinzatoare.

Acces de la distanta prin wifi

Va puteti controla incalzirea cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smarphine in orice moment. Chiar daca sunteti departe de casa. Ganditi-va la una dintre aceste zile in care sunteti blocat la birou mai mult decat de obicei: puteti amana de la distanta perioada de incalzire pentru acea zi sau puteti opri incalzirea cand va intoarceti din vacanta sau vizitati rude.

Asta inseamna ca nu ajungi niciodata acasa la o casa rece in timpul iernii sau la o casa calda si indesata vara. Puteti verifica temperaturile, puteti schimba programele de incalzire, puteti seta un cronometru si multe altele. Notificari

Sistemul dvs. va va anunta daca se intampla ceva. Daca lasati o fereastra deschisa intr-o zi rece de iarna si temperatura camerei scade la un anumit nivel, puteti obtine o notificare push, un e-mail sau chiar un apel telefonic automat. In acest fel, puteti preveni deteriorarea locuintei dvs. de vreme nefavorabila si evitati sa cheltuiti bani pentru incalzirea acelei camere.

Incalzire cu pilot automat cu mecanisme de invatare automata

Casa dvs. inteligenta afla cum se comporta camera dvs. Stie exact cat va dura pentru a incalzi o camera pentru a va simti bine temperatura. Deci, daca setati camera sa fie la 72 ° de la 18:00 la 21:00, stie cand sa incepeti incalzirea pentru a atinge cu precizie temperatura setata pana la acel moment.

De asemenea, va poate incalzi casa complet automat in functie de gradul de ocupare (detectat de senzori simpli de miscare). Toate cu functia incorporata in Pilot automat.

Deci, dupa cum se poate vedea, optand pentru automatizari pardoseala 2020, veti putea avea parte de un numar important de beneficii, motiv pentru care este momentul sa va duceti locuinta la un alt nivel.

0 Shares
You May Also Like