Cand trebuie sa oferi cadouri activitati?

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, atunci cand trebuie sa oferim un cadou, petrecem mult timp pentru a ne gandi ce anume putem alege pentru a se potrivi persoanei respective, astfel incat sa stim ca se potriveste si este pe gustul sau.  Cum gasim inspiratie astfel incat sa stim ca am gasit cadoul ideal pentru fiecare in parte

Unele dintre cele mai bune si potrivite cadouri pe care le putem oferi cuiva sunt acele cadouri activitati, care pot oferi amintiri de neuitat pentru intreaga viata, acest tip de cadouri fiind cele mai potrivite pentru a surprinde in mod placut persoana care se va bucura de aceste activitati.

De unde pot fi achizitionate aceste cadouri activitati?

Cea mai simpla varianta prin care putem ajunge sa achizitionam aceste  cadouri activitati este prin intermediul anumitor site-uri online, care ofera numeroase variante de activitati pe care le putem achizitiona sub forma unui voucher si le puteti oferi cadou.

De asemenea, site-urile iti ofera posibilitatea de a prelungi valabilitatea voucher-ului, in cazul in care se apropie data expirarii acestuia si tu nu ai putut sa te bucuri de cadoul primit. Astfel, contra unei taxe, perioada de valabilitate a voucher-ului poate fi prelungita pentru inca 3 luni.

Ce cadouri activitati poti alege?

Unele dintre cele mai cautate tipuri de cadouri activitati sunt acele activitati pe apa, acestea potrivindu-se indiferent de felul de personalitate al celui care primeste cadoul, romantic, aventurier sau sportiv.

Printre cele mai preferate activitati pe apa, se numara canyoning, rafting, yachting, caiac, pescuit, scuba diving sau canoe.

Canyoning

Daca ai prieteni pasionati de aventura, care isi doresc adrenalina si sa petreaca momente antrenante, atunci poti sa ii oferi o activitate cadou care implica canyoning-ul.

Canyoning este un sport extrem, iar acesta se refera la parcurgerea unui rau de munte in jos, pe firul apei si reprezinta o combinatie intre alpinism si explorare speologica.  Daca vei opta pentru acest tip de cadou activitate, locul potrivit este in Apuseni, in canionul Oselu, unde vei gasi un colt de natura de o frumuseta aparte.

Rafting

Daca vrei sa iesi din tipare atunci cand oferi un cadou, iar cel caruia trebuie sa ii daruiesti este pasionat de sporturile whitewater, atunci o tura de rafting pe raurile Mures si Aries poate fi alegerea potrivita.

De asemenea, acesta poate fi un cadou potrivit pentru intreaga familie, iar activitatea este coordonata de ghizi experimentati, nefiind nevoie de experienta in rafting pentru a putea sa te bucuri de un astfel de cadou.

Scuba diving

Acest tip de cadou este potrivit pentru toti cei care sunt indragostiti de lumea subacvatica, pentru cei care isi doresc sa descopere o lume ascunsa multora si pentru cei care sunt suficient de curajosi pentru a explora acea lume.

Poti opta pentru a-i oferi cuiva un pachet de scuba diving in bazin sau in mare, iar in urma acestei experienta va descoperi daca este o pasiune pe care o va continua sau este doar o experienta de pe lista cu lucruri de facut cel putin o data in viata.

Asadar, o sedinta de scuba diving este potrivita pentru oricine are o varsta peste 10 ani si nu are anumite probleme de sanatate.

Canoe

In cazul in care vrei sa oferi o experienta de neuitat, poti alege sa oferi cuiva un traseu cu canoea in Delta Neajlov, astfel incat, timp de aproximativ 4 ore persoana careia ii oferi un astfel de cadou se poate bucura de peisaje mirifice. Varsta minima pentru a te putea bucura de un astfel de cadou este de 16 ani.

 

0 Shares
You May Also Like