Cand-pot-avea-cetatenii-romani-nevoie-de-un-avocat-in-Israel

Cand pot avea cetatenii romani nevoie de un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

O multime de cetateni romani pleaca in fiecare zi in Israel din diferite motive. Unii dintre acestia aleg sa plece in aceasta tara pentru ca sunt curiosi sa viziteze Locurile Sfinte, dar si orasele de pe malul Marii Mediterane.

Exista si cetateni romani care merg la munca in Israel, insa acestia au nevoie mai intai de serviciile unui avocat roman din Israel, care sa ii ajute sa isi obtina in cel mai scurt timp permisul de munca in tara respectiva.

Exista insa si situatii in care in cadrul anumitor competitii sportive internationale, echipe romanesti se dueleaza cu echipe israeliene, iar cetatenii romani viziteaza Israelul pentru a-si sustine echipa preferata.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot intalni diferite situatii in care cetatenii romani pleaca in Israel.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca dintre toti cetatenii romani care pleaca in Tara Sfanta, nu toti se comporta exemplar, ba mai mult, exista cetateni romani care incalca legea israeliana si au nevoie de serviciile unui avocat.

Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multi romani care se afla in Israel cauta mereu un birou avocat Israel, pentru a beneficia de serviciile unui avocat roman in tara respectiva.

De exemplu, exista situatii in care multi cetateni romani au plecat sa viziteze Israelul si au condus sub influenta bauturilor alcoolice, sau sub influenta unor substante interzise. Cu siguranta acestia in momentul in care au fost depistati in trafic au dat de probleme, iar pentru rezolvarea acestor probleme au nevoie de serviciile unui avocat, iar in aceasta situatie un avocat roman in Israel poate fi de mare ajutor.

Apoi, trebuie precizat faptul ca au existat si exista inca si cazuri in care cetatenii romani aflati pe teritoriul Israelului au fost prinsi furand sau talharind cetateni israelieni sau turisti veniti din alte tari in Israel. Cu siguranta acesti cetateni romani au fost arestati de urgenta, iar pentru a fi reprezentati in fata Instantei Israeliene au foarte mare nevoie de serviciile unui avocat roman in Israel.

Alti cetateni romani care se afla pe teritoriul acestei tari au ajuns sa aiba probleme cu Politia Israeliana si cu legea din tara respectiva datorita faptului ca au facut scandal in locuri publice, s-au batut sau au facut alte prostii.

Ei bine, pentru a fi reprezentati in fata instantei, cu siguranta si acesti cetateni romani ar trebui sa opteze pentru serviciile unui avocat roman din Israel.

Alti cetateni romani au fost depistati ca locuiesc ilegal in tara respectiva, iar acesta este motivul pentru care in prezent ei au probleme cu legea in tara respectiva. Si in cazul acestor cetateni romani, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a opta pentru serviciile unui avocat roman in Israel.

Asadar, dupa cum se poate observa, cetatenii romani pot avea o multime de motive pentru a merge in Israel, iar acolo pot fi implicati in fel si fel de situatii mai putin placute care sa ii oblige sa apeleze la serviciile unui avocat roman din tara respectiva, pentru a scapa de probleme.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…