saboti promedi

Calitatea si confortul echipamentelor medicale

0 Shares
0
0
0

Saboti medicali, halate si echipamente medicale de inalta calitate si confort sunt puse la dispozitie de catre noi cei de la Promedi pentru a va aduce satisfactie maxima: https://promedi.ro/.

La noi gasiti halate si echipamente medicale confectionate dintr-un material usor, foarte rezistent si catifelat, pana la saboti medicali cu diverse imprimeuri simpatice care se asorteaza perfect cu halatele, redandu-va un aspect placut, unic si elegant.

Halate si echipamentele medicale special create pentru o munca placuta si usoara

Noi va punem la dispozitie o linie vestimentara medicala de inalta calitate si confort, astfel ca noi va invitam cu drag sa incercati halatele si echipamentele noastre medicale confectionate cu grija si cu atentia cuvenita.

Acestea sunt facute dintr-un bumbac rezistent si foarte usor la atingere, potrivindu-se la perfectie pe corpul dumneavoastra, totodata acestia sunt rezistenti la mai multe spalari, evitand decolorarea sau largirea cu timpul.

La Promedi gasiti o gama diversa de culori sau imprimeuri simpatice pe halate, aspectul placut si elegant reprezintand un atuu important pentru munca in spital.

Saboti medicali de calitate si confortabili pentru toata lumea

La Promedi gasiti sabotii medicali perfecti pentru dumneavoastra. Detinem o gama larga de saboti medicali cu diferite caracteristici in functie de pret, dar lejeritatea, rezistenta si calitatea sunt puse in prim plan. La noi puteți gasi saboti medicali cu diverse imprimeuri si culori, de la un  stil simplu pe culoarea neagra, pana la imprimeu mandala exotic si elegant.

O piele 100% naturala ofera o rezistenta si calitate de durata. Rezistenta redata de pielea naturala este combinata cu confortul oferit de talpa din spuma de poliuretan care se muleaza perfect pe piciorul dumneavoastra si sistemul ingenios de bule de aer din talpa numit Confort System, menit sa ofere o mica suspensie in timpul mersului, evitand loviturile care pot surveni la deplasari mai lungi.

Pentru a-ti lasa piciorul sa respire in voie, acestia sunt dotati cu gauri de aerisire fie prin lateral, fie prin fata sau prin talpa, evitand totodata si mirosurile neplacute care pot sa apara odata cu transpiratia picioarelor.

Lejeritatea este redata de greutatea sabotilor, acestia avand o greutate de aproximativ 395 de grame, fiind foarte usori. Pentru a-ti fixa piciorul mai bine in saboti, unele modele vin cu sireturi sau catarama reglabila, regland sabotii perfect pe picior pentru a nu va sari sabotii din picioare.

0 Shares
You May Also Like