Beneficiile tigarilor electronice

Beneficiile tigarilor electronice

0 Shares
0
0
0

Multi fumatori, desi fumeaza in continuare dupa ce aud de efectele novice ale fumatului, se gandesc ca totusi ar fi mai buna varianta tigarii electronice.

Intradevar, nu o poti tine intre doua degete precum o tigara normala, nu are acelasi aspect, insa iti aduce o gramada de multe beneficii. Un site bun de unde sa-ti alegi kituri de tigari electronice ieftine este e-smoke.

–    Mirosul. Este foarte important, mai ales atunci cand prietenii sau persoanele apropiate nu fumeaza. Pentru ei poate fi un adevarat calvar sa suporte acest fum de tigara. Mirosul poate fi fructat, parfumat si poate avea chiar miros de cafea sau tutun, depinde ce alegi.
–    Nu lasa scrum. Un alt mare beneficiu: o poti folosi in masina, in casa, in pat, la TV, in mijoace de transport in comun, deoarece nu va trebui sa iti faci griji unde scrumezi. Functionand cu abur in loc de fum, o astfel de tigara este prietenoasa cu orice mediu.
–    Nu emana fum. Dupa cum spuneam, tehnologia unei astfel de tigari este pe baza de abur si functioneaza cu baterii. Nu va trebui sa iti faci griji de mirosul innecacios pentru persoanele din jur.
–    Poti fuma in locuri publice. Atata timp cat patronii localurilor permit, poti sa folosesti tigara electronica in spatiile acestora, sau in spatii special amenajate. Nu vei deranja lumea de la mesele vecine, aburii nu vor incetosa aerul si toata lumea va fi fericita.
–    Nu se impregneaza in materiale. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca draperiile, cearsafurile, hainele si parul tau vor mirosi a fum. Acest miros fructat al aburilor tigarii electronice nu se impregneaza in nici un material.
–    Nu raman in urma chistoace. Nu face mizerie, nu iti da batai de cap, nu ai nevoie de scrumiera, iar degetele nu iti raman urat mirositoare a tutun. La fel si respiratia.

Observi ca exista beneficii nu doar pentru cei din jur, ci si pentru tine? De ce sa nu treci pe aceasta tehnologie si sa alegi si tu o tigara electronica in loc de una normala? Cauta pe internet, cu siguranta vei gasi mai multe pareri ale celor care au renuntat la fumatul nociv o data cu aceasta tigara. Inspira-te de la ceilalti!

0 Shares
You May Also Like