Beneficiile acupuncturii

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta o multime de persoane au vazut pe la televizor diferite materiale in care erau prezentate tratamentele de acupunctura, sau au auzit cel putin intamplator despre acupunctura.

Ei bine, cei care nu stiu inca, acupunctura este o terapie de vindecare foarte veche, folosita inca din antichitate de catre chinezi, folosind ace foarte subtiri, plasate strategic in anumite puncte ale corpului.

Se spune ca un doctor acupunctura poate ajuta foarte mult pacientii prin aceasta terapie in ceea ce priveste ameliorarea durerii, dar si in ceea ce priveste tratarea unor afectiuni.

Acupunctura este o tehnica folosita in toate colturile lumii, iar drept dovada avem daptul ca 1 din 5 francezi au optat cel putin odata pentru acupunctura, in timp ce un Statele Unite ala Americii, aproximativ 3 milioane de americani folosesc acupunctura pentru a se trata.

Chiar si in Romania exista foarte multe persoane care participa frecvent la sedinte de acupunctura, iar rezultatele sunt multumitoare.

Acupunctura poate avea o multime de beneficii, iar aici putem aminti ameliorarea durerilor de spate. Odata cu trecerea timpului s-au efectuat o multime de studii, iar rezultatul a fost acelasi, si anume ca acupunctura este mai eficienta pentru a ameliora aceste dureri, decat multe calmante.

Acupunctura poate sa fie ideala si pentru a trata durerile de cap. Aceasta terapie este din ce in ce mai cautata de catre cei care sufera de migrene, dupa ce studiile au aratat faptul ca multe calmante nu amelioreaza atat de rapid durerea precum acupunctura.

Aceasta tehnica poate sa fie folosita chiar si pentru a trata durerile specifice artritei. Se spune ca in momentul sedintelor de acupunctura, acele care strapung pielea usureaza durerea de atrita din zona genunchilor.

Exista o multime de persoane in Romania si nu numai, care se confrunta cu probleme dentare, iar aici important de precizat este faptul ca durerea dentara este una dintre cele mai greu de suportat. De multe ori nici macar tratamentul medicamentos nu isi face efectul, insa in aceste conditii acupunctura poate fi ideala pentru ameliorarea durerii.

Aceasta terapie poate sa fie ideala chiar si pentru ingrijirea cancerului. Dat fiind faptul ca acupunctura este capabila sa reduca foarte mult durerea, varsaturile si greata, de multe ori aceasta terapie este folosita pentru ca amelioreaza cu succes simptomele cancerului.

Acupunctura este ideala chiar si pentru fertilitate. Exista o multime de vedete in strainatate care nu au putut avea copii pana cand nu au urmat un tratament sau mai bine spus o terapie de acupunctura.

Alte persoane sustin ca nu au reusit sa renunte la fumat, indiferent de tipul de tratament pe care l-au unmat, insa acest lucru s-a schimbat in momentul in care au descoperit acupunctura.

Aceasta tehnica poate sa ofere cele mai bune rezultate si in ceea ce priveste obtinerea unui chip perfect sau in ceea ce priveste obtinerea unui corp perfect.

Asadar, dupa cum se poate observa, acupunctura este o terapie care poate sa aiba o multime de efecte benefice asupra organismului, asa ca este firesc motivul pentru care foarte multe persoane opteaza pentru acupunctura.

0 Shares
You May Also Like