Avantajele si dezavantajele inchirierii unei masini pe termen lung

0 Shares
0
0
0

Inchirierea unei masini in loc de cumpararea uneia noi poate avea o multime de avantaje. Daca nu aveti nevoie sa va deplasati cu masina in fiecare zi, cumpararea propriei masini si plata pentru asigurarea, intretinerea si parcarea acesteia poate fi o cheltuiala inutila.

Inchirierea unei masini pe termen scurt inseamna sa conduci numai cand este necesar. Ai nevoie sa iti vizitezi rudele in afara orasului pentru un weekend? Mergi la o nunta? In acest caz, inchirierea unei masini doar pentru o zi sau doua este ideala.
Totusi, exista cazuri cand ai nevoie de o masina pentru cateva luni, iar inchirierea unei masini pentru perioade scurte devine costisitoare. Din fericire, serviciile de inchiriere auto au venit cu o solutie: inchirieri masini pe termen lung.
Daca planuiti sa calatoriti intr-un alt oras sau va deplasati in scop de afaceri timp de cateva luni, inchirierea unei masini pe termen lung poate fi o alegere ideala si economica.

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Transportul public poate fi incomod si scump pe masura ce, de cele mai multe ori, este asociat cu intarzieri si servicii proaste. Inchirierea de masini pe termen lung ofera confortul unui vehicul personal, la un cost mai mic.
Multe companii de inchirieri de masini ofera discounturi mai mari pentru o perioada mai lunga de inchiriere. De exemplu, daca inchiriati o masina din flota Promotor Rent a Car – Bucharest Car Rental, pentru o perioada de mai mult de 12 luni veti putea beneficia de reduceri de pana la 70%.

Un alt avantaj al inchirierii de masini pe termen lung este faptul ca nu trebuie sa va preocupati de intretinerea masinii si ca toate reparatiile si reviziile sunt in responsabilitatea companiei de inchirieri.
In cele din urma, inchirierea de masini pe termen lung ofera posibilitatea de a alege. Puteti alege masina perfecta in functie de nevoile dvs. de afaceri sau personale.

Dezavantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Atunci cand inchiriati o masina, poate fi tentant sa va alegeti o masina mai scumpa, fara va gandi la cheltuielile finale. Cu toate acestea, pentru a va bucura de avantajele unei astfel de inchirieri pe termen lung este de preferat sa alegeti o masina economica, care va va permite sa faceti economii si in ceea ce priveste consumul de combustibil.
Desi acest lucru nu este neaparat un dezavantaj, ca si in cazul oricarui alt tip de inchiriere, banii nu sunt investiti intr-un bun pe care il veti detine in cele din urma.

0 Shares
You May Also Like