Avantajele pe care le au persoanele juridice de la un leasing auto

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cauti credite persoane juridice poti opta pentru un leasing auto, daca un nou automobil era targetul.

Automobile raman acoperite in conditii de garantie: Cele mai multe perioade de inchiriere au trecut trei ani, dar exista contracte mai scurte si mai lungi disponibile. Deoarece trei ani are garantia de baza pentru majoritatea masinilor, veti avea un cost total de proprietate previzibil. Unele contracte de leasing includ chiar intretinerea de baza, astfel incat singurele costuri vor fi asigurarea si combustibilul.

Plata unui mic avans: pentru consumatorii care nu au bani multi economisiti pentru o plata in avans sau o masina foarte veche de pe care nu mai pot obtine nimic, leasingul are adesea sens. Multe contracte de inchiriere – in special oferte de inchiriere negociate nu au un avans. Amintiti-va, totusi, ca, la fel ca in cazul unei achizitii, cu cat mai multi bani platiti la semnare, cu atat mai mici vor fi platile lunare.

Aveti intotdeauna cea mai recenta tehnologie: Masinile de astazi evolueaza rapid, cu eficienta sporita a consumului de combustibil, caracteristici avansate de conectivitate si unelte de siguranta de inalta tehnologie care va pot ajuta sa evitati accidentele.

Cu leasing, puteti avea intotdeauna o masina care este aproape de ultima ora, fara a fi nevoie sa va vindeti masina la fiecare cativa ani. Pur si simplu schimbati masina inchiriata pentru un model actualizat la sfarsitul contractului de leasing.

Beneficiile achizitionarii unei masini

Cand cumparati o masina o primiti imediat de indata ce semnati documentele. Daca luati un imprumut auto, banca o detine pana cand finantarea este achitata, iar apoi sunteti proprietarul masinii. Asigurati-va  ca aveti ratele pentru masina in fiecare luna si masina va fi a voastra.

Nu exista plati lunare dupa imprumut: Cand achitati masina, nu veti mai plati ratele lunare. Veti plati doar pentru combustibil, costuri de intretinere si asigurare. Daca sunteti tipul de cumparator de masini care doreste sa conduca vehiculul pana cand rotile cad, leasingul nu este pentru dumneavoastra.

Nu exista restrictii in ceea ce priveste kilometrajul: cand cumparati o masina, nu este nimeni care sa va spuna cati kilometri puteti conduce in fiecare an, desi unii creditori pot impune restrictii de utilizare ca Uber sau Lyft. Locuitorii din mediul rural care trebuie sa calatoreasca pe distante lungi sunt aproape intotdeauna mai avantajati de cumparare decat de inchiriere.

Nicio taxa de personalizare sau exces de cost: cumparatorii de masini isi pot personaliza cum vor masina si nu vor trebui sa explice nimanui.

Cumpararea unei masini este mai scumpa decat leasingul, cel putin pe termen scurt. Nu numai ca costul total este mai mare, dar daca aveti un imprumut pentru  masina ca majoritatea consumatorilor, avansul pe care il platiti va modifica intregul sold. Cu exceptia cazului in care luati un imprumut pentru masina cu o plata in avans mare sau un termen lung, platile lunare vor fi probabil mai mari decat ratele de leasing.

0 Shares
You May Also Like