Avantajele bradului artificial de Craciun

Avantajele bradului artificial de Craciun

0 Shares
0
0
0

Luna decembrie este cea mai iubita luna din iarna, este luna in care te gandesti la alegerea pomului de Craciun si a cadourilor. Bradul este cel mai important element al decorului tau, cel care va crea magia Craciunului in interiorul tau si va lumina ochii copiilor tai. Pentru bradul de Craciun, ai la dispozitie doua posibilitati: bradul natural sau bradul artificial.

Arborele natural vs. arborele artificial

Nu exista castigator in acest duel, fiecare cu avantaje si dezavantaje. Mai degraba, alegerea ta  se va baza pe nevoile si asteptarile tale.

Lemnul natural are in mod evident mai mult farmec decat un copac artificial. Contrar credintei populare, este, de asemenea, mai ecologic, deoarece fabricarea copacilor artificiali produce deseuri toxice pentru mediu. Pe de alta parte, bradul natural trebuie instalat in ultimul moment. In plus, va trebui sa ridici in mod constant acele care au cazut sub el.

Cu toate acestea, arborele artificial are multe avantaje practice, care, in functie de nevoile si profilul tau, s-ar putea sa ti se potriveasca mai bine decat un brad natural.

De ce sa alegi un brad artificial?

Arborele artificial are multe avantaje si exista o gama larga din cele mai populare modele de brazi artificiali:

  • Brad verde
  • Brad verde cu efect de zapada
  • Brad alb
  • Brad negru
  • Brad cu conuri de pin
  • Brad cu efect de roua
  • Brad cu decoratiuni luminoase integrate

Nu isi pierde acele: vesti bune, vei fi scutit de corvoada colectionarii de ace! Indiferent daca este sau nu aproape de o sursa de caldura, arborele artificial nu isi va pierde acele si va pastra intotdeauna aceeasi forma.

Poate fi refolosit timp de cativa ani: este o investitie care iti permite sa iti folosesti pomul timp de cativa ani, cu conditia sa fie depozitat in conditii bune restul anului. Arborele trebuie protejat cu o punga sau o patura, apoi depozitat in ambalajul original si depozitat intr-un loc uscat.

Usor de asamblat si dezasamblat: pe majoritatea modelelor, ramurile sunt pre-asamblate pe trunchi, atunci trebuie doar sa „aranjezi” ramurile armonios pentru a da viata pomului. Unele sunt, de asemenea, echipate cu desfasurare automata, instalarea este chiar mai rapida!

Nu ocupa spatiu atunci cand este depozitat: foarte des, arborele artificial, in functie de inaltime, este taiat in 2 sau 3 parti. Astfel, este mai putin voluminos si mai usor de depozitat, chiar si intr-o zona mica.

Fara reziduuri de seva: nu exista risc de scurgere de seva pe podea sau, mai rau, pe pereti sau mobilier!

Unele modele sunt mai reale: cei mai inalti copaci artificiali sunt foarte realisti, acele par reale. Farmecul naturii, fara dezavantaje!

Daca esti convins de bradul artificial, tot ce trebuie sa faci este doar sa faci alegerea modelului.

Cum sa-ti alegi bradul artificial?

Exista diferite game de pomi de Craciun artificiali. Numarul de ramuri si calitatea acelor si, bineinteles, pretul iti vor permite sa deosebesti pomii de baza de cei de lux.

Pentru un produs care poate fi depozitat si utilizat timp de cativa ani, sfatul ste sa apelezi la un brad de inalta calitate. Aspectul sau mai lustruit si numeroasele sale ramuri ii confera un aspect mai natural.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…