Apelează la un broker de asigurari de la compania Prestigeasig pentru o ofertă personalizată

Apelează la un broker de asigurari de la compania Prestigeasig pentru o ofertă personalizată

0 Shares
0
0
0

Deşi suntem atenţi în trafic şi avem grijă de maşina noastră, incidentele neplăcute pot surveni oricui şi în orice moment. În loc să te bazezi pe noroc, mai bine contactează un broker asigurări Prestigeasig pentru cea mai bună ofertă şi cel mai ieftin RCA.

O astfel de asigurare a devenit obligatorie în mai multe state, printre care şi România. Însă mai mult de cât o obligativitate, RCA este o necesitate ce ne poate scuti de multe probleme complicate.

Pentru ca lucrurile să fie şi mai simple, apelează cu încredere la o firmă de consultanţă specializată în acest domeniu, care îţi poate oferi soluţii flexibile, pentru tine.

Compania Prestige Insurance Broker de Asigurare a intrat pe piaţă în anul 2008 şi are o experinţă de peste 12 ani în domeniul asigurărilor. Printre serviciile oferite se numără asigurarea RCA, CASCO, asigurări de locuinţe, pentru călătorii, asigurări de viaţă, pentru desfăşurarea construcţiilor, etc.

Echipa tânără şi profesionistă este prezentă în 17 puncte de lucru din ţară, inclusiv în Bucureşti. Locaţiile exacte sunt disponibile pe site-ul firmei (prestigeasig.ro). Scopul lor este de a oferi clienţilor servicii de consultanţă şi intermediere în asigurări, la cele mai înalte standarde.

Cele peste 1.000.000 de poliţe de asigurare şi cei peste 250.000 de clienţi mulţumiţi de Prestige Insurance sunt cele mai bune recomandări pentru a consulta serviciile de calitate ale firmei. Online sau prin intermediul unui broker de asigurări, poţi încheia în cel mai scurt timp o asigurare potrivită nevoilor tale.

Dacă doreşti să afli orice fel de informaţii despre cum funcţionează asigurarea ta, specialiştii de aici îţi vor spune tot ce ai nevoie pentru a înţelege mai bine de ce este important RCA-ul.

În general, aceste companii de asigurare iau în considerare mai mulţi factori referitor la vehicul, cum ar fi, de exemplu, marca, modelul, vechimea maşinii, detalii tehnice referitoare la caroserie sau la motor. Aceste aspecte vor influenţa valoarea primei de asigurare.

De aceea fiecare companie are anumite criterii după care stabileşte toate aceste aspecte. Asta este valabil şi în cazul altor tipuri de asigurări, cum sunt cele de locuinţă sau bunuri. Detaliile despre istoricul maşinii îl va ajuta pe broker să realizeze o evaluare cât mai corectă şi detaliată, iar toate acestea vor influenţa şi viitoarea primă de asigurare.

Pentru cei mai sceptici, asigurarea auto poate fi acea sumă de bani pe care o plătesc anual şi pe care, poate nu o vor folosi, cel puţin prea curând. Însă nu trebuie să privim aşa lucrurile. Poliţa RCA te poate ajuta să te protejezi pe tine, pe cei dragi, dar şi pe alţi participanţi la trafic de eventuale cheltuieli uriaşe.

Acestea pot fi greu de suportat pe cont propriu, indiferent dacă avem puse deoparte ceva economii. În cazul unui accident, este bine să ştii că ai acoperirea potrivită în cazul unor costuri neprevăzute de ordin material, dar şi cele care implică sănătatea. Taxele de spitalizare nu sunt tocmai cele mai accesibile, în deosebi în acest context, când tot mai multe persoane se orientează către mediul privat.

O asigurare auto bună, cum este cea de la Prestige Insurance te poate ajuta să rezolvi multe dintre aceste bătăi de cap. O poliţă RCA avantajoasă poate include, de exemplu, remorcarea vehiculului, reparaţii, înlocuiri şi acoperirea costurilor cu daunele şi pentru alţi şoferi.

Din nefericire, cu toţii facem greşeli, însă eroarea unui alt participant în trafic poate deveni şi problema noastră. Ca să prevenim acest lucru este indicat să avem o poliţă RCA valabilă. Destul de multe persoane caută cea mai ieftină variantă a poliţei RCA. De aceea, tot în online, pe pagina celor de la Prestige, vei găsi calculatorul orientativ de preţuri.

Tarifele mai mici pentru poliţele de acest tip pot fi motivate de faptul că, în special în această perioadă, unii brokeri lucrează remote.

Aşadar, cheltuielile sunt mai mici faţă de mediul fizic de lucru, iar de aici rezultă că o poliţă RCA achiziţionată din mediul online, poate fi cu mult mai ieftină decât cea procurată de la un sediu efectiv. În plus, achiziţiile din online se pot realiza de oriunde şi oricând, în doar câteva minute.

RCA sau Răspunderea Civilă Auto ne ajută să conducem mai liniştiţi, ştiind că în cazul unor daune, asigurarea va acoperi cheltuielile rezultate astfel.

De preferat este să nu trebuiască să apelăm la aceasta şi să dăm dovadă de atenţie şi responsabilitate în trafic. Însă pentru că paza bună este cea mai potrivită opţiune, echipa Prestige Insurance te aşteaptă (atât la sediile din ţară, cât şi virtual, pe site) să îţi asiguri maşina, dar şi liniştea că totul va fi bine.

 

0 Shares
You May Also Like