Apartamente la preturi avantajoase pe Shantilake.ro?

Apartamente la preturi avantajoase pe Shantilake.ro?

0 Shares
0
0
0

Multi dintre bucuresteni isi doresc un apartament in zona de nord a capitalei, dar foarte putini isi permit acest lucru. In ultimele doua decenii s-au demarat proiecte de anvergura in zona de nord a orasului si multe persoane au cautat sa achizitioneze un apartament aici.

Cei mai multi au achizitionat aceste apartamente prin diferite proiecte de creditare, unul din cele mai avantajoase fiind cel pentru prima casa, care are bineinteles un mare avantaj si anume o dobanda relativ mica. De aceea tot mai multe persoane au putut sa isi achizitioneze in aceasta zona extrem de frumoasa un apartament care sa ii multumeasca pe deplin.

Printre dezvoltatorii din zona aceasta de nord a capitalei se remarca si shantilake, care a dezvoltat in ultimii ani un proiect rezidential de real succes datorita seriozitatii de care a dat dovada in raporturile cu clientii sai. Promptitudinea cu care dezvoltatorul imobiliar a raspuns solicitarilor clientilor sai a dus la o simbioza in cadrul relatiei acestora.

Nu putem spune ca totul este perfect, dar shantilake este unul dintre dezvoltatorii care pune pe primul plan relatia sa cu clientii pentru a se putea obtine beneficii reciproce. Un avantaj extraordinar poate fi si pretul pentru un apartament.

Acesta nu este exagerat de mare, tinand cont de faptul ca este o zona destul de scumpa din punct de vedere al pretului pe metru patrat de suprafata construibila. Apartamente Sisesti au preturi in functie de suprafata, de etaj si totodata de numarul de camere. Dotarile fiind standard, nu putem vorbi despre diferente de preturi dupa acest criteriu. Preturile variaza intre 79.000 de euro si ajung la 135.000 de euro in cazul apartamentelor mai mari.

De exemplu, pentru un apartament cu doua camere de aproximativ 55 metri patrati utili, aflat la parter pretul este de 79.000 euro. In cazul unui apartament de 3 camere de circa 69 metri patrati utili, aflat tot la parter, pretul este situat in jurul a 98.000 euro. Tot la parter exista si apartamente de 3 camere cu o suprafata utila mai mare, de aproximativ 77 metri patrati pretul fiind de 108.000 de euro.

La etajul 1 al complexelor rezidentiale din shantilake apartamentele au suprafete ceva mai mari decat la parter acestea avand preturi destul de apropiate de celelalte. De exemplu, un apartament cu suprafata utila de aproximativ 68 metri patrati are un pret de 84.000 de euro. Un apartament de 3 camere cu suprafata utila 86 de metri are un pret de 105.000 euro, iar un apartament tot de 3 camere la acelasi etaj dar cu o suprafata utila mai mare de circa 94 metri patrati are un pret de 115.000 euro.

La etajul 2, preturile sunt aceleasi cu ale apartamentelor de la etajul 1, intrucat suprafata utila este aceeasi. In schimb la etajul 3, apartamentele au o suprafata utila semnificativ mai mare decat la celelalte etaje si de aceea pretul este ceva mai ridicat.

De exemplu, pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata utila de 108 metri patrati pretul este de 95.000 de euro, iar pentru un apartament de 3 camere cu suprafata utila de 140 de metri pretul este de 135.000 de euro. Avand in vedere zona in care se afla acest complex rezidential, consideram ca preturile sunt destul de avantajoase.

0 Shares
You May Also Like