Angela Martini și Dragoș Săvulescu separați de distanță

Angela Martini și Dragoș Săvulescu separați de distanță

0 Shares
0
0
0

Copilul plânge și repetă “tata, tata”

Angela Martini și Dragoș Săvulescu, unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă, se află în prezent într-o situație dificilă: separați de o mare distanță. Cu toate că distanța i-a despărțit fizic, cei doi nu renunță la iubirea lor și luptă pentru a face față obstacolelor din relația lor.

Angela Martini este nevoită să locuiască în Statele Unite pentru o perioadă nedeterminată, în timp ce Dragoș Săvulescu  este blocat în Italia din cauza unui mandat de arestare internațional, pe care statul român refuză să îl anuleze. Această situație îi determină să își trăiască iubirea la distanță, iar acest lucru nu este ușor pentru niciunul dintre ei. Ei se confruntă cu emoții puternice și cu dificultăți în a face față acestei separări, în special pentru că au și un copil împreună, Kyree, care simte lipsa tatălui său, este trist, plânge și repetă “tata, tata”, conform unor surse apropiate cuplului.

Din fericire, comunicarea prin apeluri video și telefoane îi ajută să mențină conectarea între ei, dar nu există nimic care să înlocuiască prezența fizică și îmbrățișările. Micuțul Kyree resimte absența tatălui său și deseori plânge după el. Angela și Dragoș încearcă să se ajute reciproc în această situație dificilă, dar tensiunile și certurile apar din cauza frustrărilor și a responsabilităților fiecăruia.

De curând, cu ocazia zilei de naștere a lui Dragoș, Angela Martini a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, exprimându-și iubirea și dorința ca viața soțului ei, fostul acționar dinamovist, să fie plină de bucurie și fericire. Ea a menționat, de asemenea, intenția de a dezvălui versiunea evenimentelor care le-au marcat viața, sugerând că există și părți întunecate ale poveștii lor de iubire pe care publicul nu le cunoaște.

Cu toate greutățile și incertitudinile cu care se confruntă, Angela Martini și Dragoș Săvulescu nu renunță la iubirea lor și luptă pentru a trece peste această perioadă dificilă. Încă de la început, povestea lor de iubire este subiect de presă, cei doi fiind un exemplu elocvent că dragostea ca în filme, încă, există.

Cu perseverență și determinare, Angela Martini și Dragoș Săvulescu se străduiesc să înfrunte orice dificultate care le apare în cale, chiar dacă distanța fizică îi desparte. Ei continuă să-și demonstreze dragostea reciprocă și să lupte pentru a depăși obstacolele întâlnite, știind că iubirea lor este mai puternică decât orice distanță, dar mai ales pentru că, în aceste momente, fiul lor Kyree are nevoie de suport emoțional și multă iubire pentru a nu fi foarte afectat.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…