Alege-litoralul-romanesc-si-petrece-vara-la-Eforie-Nord

Alege litoralul romanesc si petrece vara la Eforie Nord

0 Shares
0
0
0

Astazi vorbim despre o statiune turistica romaneasca, perfecta pentru a-ti petrece vacanta de vara. Asadar cauta Oferte 2018 Eforie Nord si vezi de ce e potrivita aceasta statiune ca destinatie de vacanta.

Eforie Nord este a doua statiune turistica ca marime de pe litoralul nostru, cu un regim balneoclimateric permanent. Este situata la Est de Lacul Techirghiol, renumit pentru proprietatile sale curative ale namolului, la o distanta de 15 km de orasul port Constanta.

Eforie Nord se bucura de o clima mediteraneana, care se caracterizeaza prin verile fierbinti cu temperaturi in medie cuprinse intre 22-30 de grade Celsius si de o rata a precipitatiilor scazuta (aproximativ 400 ml anual). Soarele straluceste 10-12 ore pe zi, conditiile pentru plaja fiind optime.

Pentru cei care doresc sau au probleme de sanatate aici exista baze de tratament care sunt functionale pe tot parcursul anului, dispunand de o infrastructura extrem de bine dezvoltata si plina de diversitate: terenuri de sport, piscine, precum si numeroase posibilitati de cazare in vile, pensiuni sau hoteluri.

La Eforie Nord poti beneficia de tratament al afectiunilor reumatice, dermatologice si ale sistemului osos prin factori de cura naturala cum e apa marii sau clima marina. Accesul pe sosea e la 15 km sud de Constanta pe DN39 sau 29 km nord de Mangalia. Accesul pe calea ferata la 14 km sud de Constanta pe linia Constanta-Mangalia, din gara Eforie Nord.

petrece-vara-la-Eforie-NordHotelul TURQUOISE 4* este amplasat chiar in centrul statiunii Eforie Nord, intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele si are toate camerele cu o vedere superba la mare. Localizat chiar pe malul marii te asteapta sa iti transformi vacanta de vara intr-una de neuitat.

Daca te intrebi de ce facilitati beneficiezi e bine sa stii ca toate camerele sunt renovate, sunt nou mobilate, dotate cu TV, minibar, seif, acces pe baza de cartela, Wi-Fi, clima si balcon. Hotelul are restaurant, piscina, bar la piscina, sala de conferinta, gradina, parcare.

Camerele sunt renovate, au mobilier nou si sunt dotate cu televizor (plasma), minibar, seif, mocheta, uscator de par, acces in camera pe baza de cartela, internet wireless, clima, balcon.

Alege Filadelfia si Eforie de Nord pentru a te bucura de litoralul romanesc in aceasta vacanta de vara 2018!

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…