Ai un spațiu limitat în living

Ai un spațiu limitat în living? Iată cum îl poți amenaja

0 Shares
0
0
0

Locuind într-un apartament sau casă cu spațiu redus, amenajarea unui living poate reprezenta o adevărată provocare. 

Unul dintre elementele esențiale ale unui living este zona de dining, care poate fi creată și într-un spațiu mic, fără a sacrifica confortul sau funcționalitatea. Descoperă în continuare câteva idei practice pentru a-ți amenaja livingul în mod inteligent și eficient:

Optează pentru o masă dining de living extensibilă

Dacă spațiul tău este limitat, o soluție excelentă pentru zona de dining este o masă extensibilă. Acest tip de masă poate fi extinsă atunci când ai musafiri sau când dorești să ai mai mult spațiu pentru a lua masa – apoi poate fi pliată pentru a economisi spațiu atunci când nu este necesară folosirea ei. Optează pentru o masa dining de living cu un design simplu și elegant, care se potrivește cu restul mobilierului din cameră.

Alege scaune de dining pliabile sau cu design compact

Pentru a economisi și mai mult spațiu în living, poți opta pentru scaune de dining pliabile sau cu un design compact. Acestea pot fi depozitate ușor sub masă atunci când nu sunt folosite, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu în cameră. În plus, poți alege un scaun de dining cu un design modern și confortabil, care să aducă un plus de stil și funcționalitate în zona de dining.

Optimizează întreaga cameră prin folosirea de piese multifuncționale

Pentru a exploata la maximum spațiul disponibil în living, poți opta pentru piese de mobilier multifuncționale. De exemplu, o masă de cafea extensibilă poate fi transformată într-o masă de dining pentru a oferi mai mult spațiu atunci când este nevoie. De asemenea, poți alege dulapuri sau rafturi care oferă atât spațiu de depozitare, cât și un design atrăgător, contribuind la organizarea eficientă a livingului tău.

Folosește culori deschise și luminozitate pentru a crea iluzia de spațiu

Pentru a face livingul tău să pară mai spațios, folosește culori deschise și luminozitate în designul interior. Culorile deschise precum alb, crem sau gri deschis pot face o cameră mică să pară mai mare și mai aerisită. De asemenea, folosește oglinzi strategice pentru a reflecta lumina și a crea iluzia de spațiu în living.

Investește în iluminat adecvat pentru a accentua zona de dining

Iluminatul joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere plăcute în zona de dining. Poți opta pentru un candelabru elegant deasupra mesei de dining sau pentru spoturi direcționale care să accentueze această zonă a livingului. De asemenea, lămpile de perete sau lămpile de podea pot completa iluminatul ambiental și oferi un plus de confort vizual în timp ce servești masa.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like