Afaceri la cheie cu inchirieri imprimante

0 Shares
0
0
0

Vremea in care imprimantele reprezentau un lux au cam trecut, astfel incat astazi fiecare dintre noi isi poate achizitiona un astfel de dispozitiv periferic. Practic, o imprimanta normala poate costa si doua sute de lei, preturile putand urca insa si la cateva mii de euro, in cazul in care dorim executarea unor operatiuni complexe.

Intre acestea, avem si produse din gama de mijloc, multifunctionale pentru casa ori pentru birou, pe care le putem achizitiona si la cateva mii de lei. Chiar daca imprimantele au ajuns insa la preturi accesibile, nu multi sunt cei care doresc sa isi achizitioneze un astfel de gadget.

Fie din lipsa banilor, a spatiului, ori a lipsei de pregatire in manevrarea acestora, imprimantele nu se numara in topul achizitiilor preferate de romani. Astfel, multi prefera in continuare sa mearga cu fisierele pe stick la centrul de copieri din colt, unde poti rezolva problema, in schimbul unei sume modice de bani.

Chiar si asa insa, acest serviciu este consumator de timp si de bani, caci aceste centre sunt extrem de aglomerate, mai ales daca ele sunt amplasate in campusurile studentesti si te nimeresti la rand in perioada examenelor.

Avantajele unui serviciu de inchiriere imprimanta

Pentru cei care urasc statul la cozi, dar mai ales pentru cei care au de condus o afacere si nu doresc sa cheltuiasca din propriul buget o suma importanta pentru achizitia unei imprimante adevarate, acestia au la dispozitie serviciile de inchirieri imprimante.

Practic, in schimbul unei sume de bani, poti alege modelul de imprimanta dorit, pe care sa il folosesti pentru o perioada limitata de timp, adica pentru cat ai incheiat contractul.

Din acest punct de vedere, au aparut firme specializate in inchirieri imprimante, care vin cu pachete complexe in sprijinul utilizatorilor, astfel incat nici povara financiara pe umarul lor sa nu fie prea mare.

Folosire nelimitata sau un numar fix de foi?

Din acest punct de vedere, companiile specializate au mai multe variante de inchiriere. Una dintre ele vizeaza inchirierea aparatului pentru o anumita perioada, timp in care tu iti asiguri consumabilele si mentenanta. Este aproape la fel ca la inchirierea ueni masini, cu exceptia faptului ca aici nu ai de incheiat polita CASCO pentru perioada inchirierii.

In schimb, va trebui sa platesti pentru fiecare serviciu oferit. In schimb, sunt si companii care adopta o alta strategie, oferind un numar finit de coli imprimate. In tot acest timp, misiunea ta este sa folosesti imprimanta in voie, cata vreme ai asigurata mentenanta si chiar consumabilele pentru imprimanta.

0 Shares
You May Also Like