Afacerea canilor personalizate

0 Shares
0
0
0

“Ai grija cum bei din mine ca sunt fierbinte”. Cum ar fi sa va beti zilnic cafeaua dintr-o cana cu un astfel de mesaj imprimat pe ea? V-ar face ziua mai frumoasa? Sau ati zambi mai mult? Chiar daca nu pare nimic complicat sa imprimi un astfel de mesaj pe o cana, procedeul nu este chiar asa simplu.

Se ia o cana obisnuita – puteti lua una simpla din dulapul din bucatarie – si mergeti la un magazin specializat cu o fotografie draga. Si-i spuneti celui care se ocupa cu imprimarea fotografiilor pe cani ca vreti o cana speciala.

Poza se scaneaza si se prelucreaza pe calculator, deoarece trebuie adusa la dimensiunea potrivita care sa incapa pe o parte a canii. Pasul urmator este printarea imaginii pe o folie speciala, procedeu ce are loc in oglinda, cu imaginea inversata.

Se aseaza folia pe o parte a canii ce urmeaza a fi personalizata. Se foloseste toner, folia fixandu-se cu o banda adeziva termorezistenta. Cana este incalzita la peste 120 de grade, deoarece in felul acesta imaginea se transfera pe produsul finit.

Gata in doua minute

Pentru a obtine cana personalizata dorita, procedeul trebuie lasat sa actioneze pret de doua minute. Daca vreti sa faceti un astfel de cadou il puteti pune intr-o punga speciala si sa il inmanati sefului pentru a-i face o bucurie.

Canile personalizate la dynamicprint.ro au mare succes intr-o firma cu multi angajati. In timp ce isi beau ceaiul sau cafeaua se pot delecta si descreti fruntile cu mesajele amuzante de pe cani sau cele motivationale. Cu siguranta vor incepe ziua cu zambetul pe buze, iar productivitatea va creste.

Tot ce va doriti este ca afacerea sa prospere, dar in acelasi timp sunteti constient de faptul ca si angajatii trebuie sa aiba o stare de spirit care sa le pastreze cheful de munca.

Sunt amuzante, sunt cautate si apreciate ca si cadouri. Daca v-ati saturat sa fiti doar un simplu angajat si vreti sa deveniti propriul sef, va puteti deschide o afacere cu cani personalizate. Va amenajati un stand in locurile cele mai aglomerate: mall-uri, supermarket-uri si asteptati sa va vina clientii.

Trebuie sa iesiti in evidenta atat cu mesajele cat si cu imaginile. Important este sa transmita un mesaj amuzant ori motivational. Toata lumea isi doreste sa zambeasca, nu sa fie morocanoasa. Faceti cani personalizate pentru oameni veseli ori pentru cei stresati.

Sau, daca sunteti un sef care nu tine la gluma, puteti alege o cana personalizata cu un mesaj care sa va anunte angajatul sarbatorit ca tocmai “Ai fost concediat. Mai faci glume proaste?”. Va intra putin in panica angajatul, dar il anuntati ulterior ca a fost o gluma. Neinspirata, ca si a lui.

0 Shares
You May Also Like