5 mituri despre tricouri personalizate

5 mituri despre tricouri personalizate

0 Shares
0
0
0

Cu putin timp in urma, hainele, mai ales tricourile care erau facute la comanda erau considerate drept produse care erau adresate doar companiilor si firmelor cu bugete mari sau cu ceva important de spus.

In prezent pentru ca au avut loc numeroase progrese tehnologice, si pentru ca exista o piata competitiva si o cerere foare mare, putem beneficia toti de tricouri personalizate pentru ca personalizarea articolelor vestimentare s-a mutat de la segmentul de top la clasa medie.

Orice persoana poate sa cumpere un tricou si sa il personalizeze cu ceea ce vrea. In plus firmele promoveaza usor un anumit produs si ofertele speciale cu ajutorul unei simple comenzi de tricouri. Cele mai des intalnite produse din acest domeniu al obiectelor personalizate sunt tricourile.

Aceste tricouri au preturi foate accesibile si pot sa fie purtate in orice context, sunt usor de tiparit si permit si o imprimare exemplara cu ajutorul suprafetelor disponibile.

Sunt nenumare variante de tricouri care pot sa fie folosite in campanii, la promotii sau pot fi pur si simplu facute cadou. Vom trece peste eceste explicatii si vom prezenta cateva lucruri pe care oamenii inca le mai cred despre tricourile personalizate.

Tricourile personalizate trebuie sa fie super complexe pentru a se obtine un efect bun. In general tindem sa uitam ca si simplitatea are fumusetea ei.

In plus poate sa fie foarte eficienta in cazul in care este echilibrata in mod corect si de aceea trebuie sa tinem cont ca pe un tricou personalizat trebuie sa fie logoul si denumirea firmei un site si eventual un strop de culoare.

Tricourile personalizate se pot purtna numai in interior. Nimic mai fals. Precum orice alt articol vestimentar tricourile personalizate pot  fi purtate si de catre promoterii stradali si pot fi purtate si cu bluze cu maneca lunga in cazul in care  o cere temperatura.

Tricourile personalizate au o viata scurta. La fel ca orice alt articol vestimentar pot sa fie utilizate luni sau ani.

Acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa avem grija si la modul in care le vom stoca si le vom utiliza sau mai ales le vom spala. Indicatiile oferite de producator pot sa fie deosebit de folositoare. Evitati spalarea la masina si folosirea detergentilor puternici sau a temeperaturilor ridicate pentru apa.

Tricourile personalizate au nevoie de investiti foarte mari. Asa cum am spus si in prima parte a acestui articol se pot realiza tricouri la bucata sau la set. Cu cat un set comandat e mai mare  si pretul platit pentru o bucata poate sa fie mai mic si prin urmare mai avantajos.

Costul pentru transport este de asemenea mic. Va fi nevoie de un design nu foarte costisitor pentru ca tricourile sa fie remarcate.

Nu trebuie sa gasim musai un grafician pentru a realiza elementele ce vor fi imprimate ci le putem pune si singuri cap la cap sau sa profitam de sprijinul pe care il ofera firmele care se ocupa cu tiparul digital si tipografiile specializate.

Pentru a obtine mai multe informatii in acest sens puteti accesa site-urile firmelor din domeniu.

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…