5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi ținutele

5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi ținutele

0 Shares
0
0
0

Imaginea ta este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont, deoarece îți poate afecta starea de spirit, dar și pentru faptul că, de cele mai multe ori, aceasta face o diferență majoră în ceea ce privește prima impresie pe care un om și-o poate face despre tine.   

Dacă îți dorești să acorzi o atenție specială imaginii tale, iată de ce trebuie să ții cont când îți alegi ținutele:

 

  1. Achiziționează piese vestimentare clasice

Dacă îți dorești să-ți formezi un stil al tău e foarte important să nu te schimbi mereu după trendurile care vin și pleacă. De aceea, e necesar să achiziționezi piese vestimentare clasice, pe care să le poți integra în diverse ținute și pe care le poți combina în funcție de preferințele tale. Astfel, nu trebuie să-ți lipsească din dulap următoarele: un sacou clasic, tricou sau bluze simple în culori cât mai neutre, o rochie, jeanși sau o pereche de pantaloni negri.  

  1. Ține cont de silueta ta

Nu orice haină arată bine pe toată lumea, motiv pentru care e necesar să ții cont de forma siluetei tale, atunci când îți cumperi o nouă piesă vestimentară. Există 4 forme de siluete, după cum urmează: tip clepsidră – dorită de majoritatea femeilor și este silueta pe care, de cele mai multe ori, se așează bine orice tip de haină; tip măr – accentul trebuie să cadă pe partea inferioară, tocmai pentru că e necesar să scoți în evidență picioarele; tip pară – unde e necesar să accesorizezi mai mult partea de sus; și triunghi inversat – unde va trebui să pui accentul pe partea bustului sau pe talie.  

  1. Asigură-te că ai încălțămintea potrivită

Din dulapul oricărei femei nu trebuie să lipsească câteva perechi de încălțăminte, tocmai pentru a completa cu adevărat ținutele. Astfel, va trebui să ai mereu o pereche de pantofi cu toc, de preferat într-o culoare mai neutră pentru a fi mai ușor de asortat, o pereche de pantofi sport de damă, cum ar fi cei de pe Modlet.ro, ce pot fi purtați cu ținutele de zi cu zi, dar și niște mocasini ce îi poți integra în ținute puțin mai elegante sau atunci când mergi la job. 

  1. Ține mereu cont de evenimentul la care vei participa

O altă regulă de aur de care trebuie să ții mereu cont este să îți adaptezi ținutele la evenimentul sau la locul unde mergi. Nu îți vei dori ca tu să fii în blugi, iar toată lumea să fie îmbrăcată de petrecere. Informează-te mereu, iar dacă nu ai ideie cu ce să te îmbraci, poți găsi online exemple de ținute din care să te inspiri.  

  1. Fii mereu tu!

Nu uita că este foarte important ca ținutele tale să te reprezinte și să îți ofere o stare de bine, de aceea, nu uita că fiecare outfit realizat trebuie să-ți poarte amprenta.

Așadar, ai mereu grijă la ținutele tale și investește mereu în articole vestimentare potrivite, de calitate și adaptate stilului tău. 

 

Sursa foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…