3 sfaturi de architect peisagist pentru a imbunatati fatata casei tale

3 sfaturi de architect peisagist pentru a imbunatati fatata casei tale

0 Shares
0
0
0

Fatada casei dvs. este primul lucru pe care vizitatorii sau trecatorii dvs. de pe strada il vad. Nu e de mirare ca vreiti sa-l evidentiati!

Pentru a-l onora, puteti utiliza serviciile unui arhitect peisagist. In plus fata de elaborarea planului de dezvoltare pentru terenul dvs., mandatul acestui specialist este de a va ajuta sa intelegeti complexitatea amenajarii peisagistici in timp ce va insoteste prin diferitele etape de planificare ale proiectului dvs.

Inainte de a ajunge in acel punct, ai vrea sa intelegi mai bine cum sa oferi fatadei tale stralucirea de care are nevoie? Iata 3 sfaturi de la un arhitect peisagist pentru a va ajuta sa va razganditi cu privire la aceasta problema.

  1. Bazeaza-te pe un punct focal prezent in arhitectura locuintei dvs. pentru a ascunde elementele inestetice ale decorului.
  • Camp de purificare, unitate de aer conditionat, depozitare pentru cosul de gunoi si cos de recuperare… nu toate elementele care sunt aproape de fatada casei dvs. sunt intotdeauna cele mai placute la privire!

Puteti gasi, desigur, modalitati de a le camufla. Ecranele, peretii de piatra, bazinele decorative sau vegetatia amenajata intelligent cu un Buxus sempervirens rotund ar putea face trucul viabil. De asemenea, puteti incepe prin a va concentra pe un punct focal deja prezent pe fatada casei dvs.

Casa dvs. are ferestre mari, o usa colorata sau elemente arhitecturale unice? Evidentiati-le pentru a distrage atentia privitorilor. Nu exista un punct focal specific? Un arhitect peisagist te-ar putea ajuta sa creezi unul.

  1. Adauga ghivece mari de flori pentru a infrumuseta fatada casei dvs.

Nu credeti ca cutiile de flori si plantatorii mici sunt singura modalitate de a adauga stropi frumosi de culoare pe fatada casei dvs. In ultimii ani, ghivecele de flori foarte mari sunt cele care au fost populare, indiferent de stilul resedintei!

Fie ca te hotarasti sa le instalezi de o parte si de alta a scarilor, pe trepte, langa usa din fata, pe balcon sau de o parte si de alta a aleii pavate, aceste ghivece decorative si versatile pot da rapid caracter si personalitate casei dvs.

  1. Ofera un peisaj primitor la intrarea principala pentru vizitatorii directi … si atentia lor

O casa atractiva este de obicei sinonima cu simplitatea si armonia, fie in ceea ce priveste culorile, materialele folosite sau elementele decorative puse in aplicare, indiferent daca sunt naturale sau nu. Un vizitator care se uita la casa dvs. din fata nu ar trebui sa caute usa din fata pentru o lunga perioada de timp. Nu ar trebui sa simta ca trebuie sa-ti traversezi gazonul in niciun fel pentru a ajunge la usa.

Pentru a va ajuta sa atrageti atentia asupra a ceea ce conteaza cu adevarat, arhitectul peisagist lucreaza in moduri prin care face fluxul de trafic pietonal mai fluid pe proprietatea dvs., creand pasarele sau trasee bine definite, de exemplu.

De asemenea, el are grija sa creeze pentru dvs. un aspect natural si sobru, care se potriveste bine cu aspectul estetic si stilistic al resedintei dvs. Prin amenajarea judicioasa a diferitelor elemente decorative si a vegetatiei corespunzatoare, va permite sa obtineti un decor in aer liber pe cat de primitor, pe atat de cald.

Evidentierea fatadei casei dvs. nu trebuie sa fie complicata; este suficient sa respecti anumite practici pentru a ajunge acolo! Arhitectii peisagisti stiu multe despre asta si va pot ajuta.

0 Shares
You May Also Like