Zvonuri si mituri despre optimizarea seo

Zvonuri si mituri despre optimizarea seo

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate, trebuie sa precizam faptul ca SEO este o prescurtare pentru Search Engine Optimization, care in limba romana se traduce optimizare pentru motoarele de cautare.

Acest proces de optimizare seo, a aparut in Statele Unite ale Americii pe la inceputul anilor 1990, insa nu a trecut mult timp pana cand fenomenul seo a ajuns cunoscut la nivel mondial.

Ei bine, acest proces este ideal pentru toti cei care detin un site sau un blog, si isi doresc ca traficul de pe blogul lor sau de pe site-ul lor sa creasca, pentru ca SEO poate sa fie vazuta ca o modalitate de promovare a site-ului sau a blogului.

Despre procesul de optimizare seo au aparut o multime de zvonuri si de lucruri neadevarate pana acum, insa un specialist precum Dan Bradu, cu siguranta te va ajuta sa intelegi aceste lucruri.

Se spunea la inceput ca este neaparat ca un specialist in optimizarea seo sa fie un programator, insa aceasta afirmatie este cat se poate de falsa. Nu trebuie sa fii programator ca sa fii specialist seo, ci trebuie sa cunosti foarte bine limba engleza, trebuie sa te pricepi destul de bine la IT, trebuie sa cunosti conceptele de baza ale marketingului, dar trebuie sa stii sa intelegi nevoile utilizatorilor, iar pentru asta trebuie sa te stii pune in pielea lor.

Un alt mit spunea ca toti programatorii cunosc toate detaliile despre seo, insa daca stai sa intrebi 10 programatori despre optimizarea seo, vei ramane surprins sa descoperi faptul ca 9 programatori nu au auzit despre optimizare seo, iar celalalt 1, habar nu are ce inseamna aceasta optimizare seo.

Un alt mit spunea ca odata ce apelezi la ajutotul specialistilor in optimizarea seo, site-ul tau va ajunge sa fie dintr-un site anonim, unul de top in doar cateva zile. Este adevarat faptul ca un specialist in optimizarea seo te va putea ajuta sa ai un site de top, insa pentru asta va fi nevoie de ceva timp.

Procesul de optimizare seo iti va aduce rezultatele dorite in mod garantat, insa atunci cand apelezi la optilizarea seo ca si principala modalitate de promovare a afacerii tale, trebuie sa ai putina rabdare, pentru ca rezultatele vor aparea in timp.

Asadar, dupa cum se poate observa fin acest articol, odata cu trecerea timpului, au aparut o multime de zvonuri si de mituri legate de optimizarea seo, iar foarte multa lume nu a mai stiut ce sa creada despre acest proces.

Din fericire, exista o multime de consultanti si de specialisti in acest domeniu, care in momentul in care vrei sa stii cat mai multe informatii despre optimizarea seo, iti pot fi de mare ajutor, si iti pot oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Vei putea sa gasesti chiar si in mediul online o multime de informatii reale despre optimizarea seo, dar vei putea sa gasesti si o multime de mituri si zvonuri, asa ca daca iti vei dori sa acumulezi cat mai multe informatii despre acest domeniu, vei avea de unde.

0 Shares
You May Also Like