Unde sa va petreceti vacantele

Unde sa va petreceti vacantele?

0 Shares
0
0
0

Tara noastra are numeroase destinatii de vacanta superbe, astfel incat dumneavoastra aveti de unde alege. In cazul in care nu v-ati hotarat unde sa va petreceti concediul, noi va vom oferi cateva sfaturi astfel incat dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere in ceea ce priveste cea mai buna destinatie de vacanta.

Inainte de a incepe sa cititi acest articol, va trebui sa va raspundeti la cateva intrebari:

Doriti sa va petreceti vacanta la mare sau la munte?

Vreti sa vizitati orase mari sau sunteti pasionati de viata la tara?

Ce activitati doriti sa efectuati?

Mergeti doar cu partenerul/partenera sau mergeti si impreuna cu copiii?

In cazul in care aveti deja raspunsurile la aceste intrebari, puteti citii in continuare urmaroarele sfaturi:

  1. Evitati zonele supra-aglomerate

Anumite destinatii din Romania sunt populare comparativ cu altele. Acest lucru nu face ca zonele mai putin vizitate sa nu fie la fel de frumoase comparativ cu cele aglomerate, insa totul depinde doar de strategia de marketing. In cazul in care vreti sa vizitati orase mari si populare, asteptati-va la aglomeratie; atat la ambuteaje cat si la multimea de oameni din centrele oraselor.

Aglomeratia va poate distruge vacanta deoarece nu veti putea face poze la anumite obiective turistice, va va fi mult mai greu sa realizati poze de grup, iar in anumite situatii persoanele straine va pot sustrage bunurile valoroase. In ceea ce priveste drumul pana la destinatie, in zonele populare, s-au creat coloane lungi, iar soferii au trebuit sa astepte pana la 2 ore in trafic.

Cea mai buna solutie pentru a evita aglomeratia de pe sosele este sa calatoriti cu trenul.

  1. Verificati intotdeauna review-urile pentru hoteluri si restaurante

In anumite zone, in special cele istorice, restaurantele si hotelurile tind sa aiba preturi mult mai ridicate. Nu intotdeauna raportul pret – calitate este cel real. Asadar, indicat ar fi sa verificati intotdeuna review-urile fostilor clienti.

Nu cautati locatiile doar pe o singura aplicatie, ci utilizati mai multe. Astazi mai multe aplicatii de social media le ofera clientilor sa isi spuna parerea in legatura cu anumite servicii. De recomandat ar fi sa evitati locatiile care au foarte putine stele pe social media.

  1. Verificati progonoza meteo

Daca vreti sa desfasurati anumite activitati in zonele pe care vreti sa le vizitati, cum ar fi hiking sau scuba diving verificati datele despre vreme. In cazul in care se anunta vreme instabila, alegeti sa vizitati orase care dispun si multe locuri istorice, restaurante si cafenele sofisticate.

Asadar, daca va ploua sau ninge va veti putea petrece timpul intr-un loc cald si uscat. Probabil multe persoane au ales sa isi petreaca timpul liber pe litoral. Retineti ca in aceste zone, atunci cand vremea este instabila, marea poate deveni un pericol pentru turisti.

Alegeti un resort. In acest fel veti putea inota oricand in piscine fara ca viata dumneavoastra sa fie pusa in pericol. De altfel, mai multe resorturi pun la dispozitie un jacuzzi in interor, SPA-uri, sedinte de masaj ieftine si sauna. Daca resortul la care v-ati cazat dispune de aceste servicii, puteti sa profitati de ele din plin.

0 Shares
You May Also Like