Trucuri de decorare cu baloane ideale pentru petreceri

Trucuri de decorare cu baloane ideale pentru petreceri

0 Shares
0
0
0

Ai ceva de sarbatorit? Iata o serie de trucuri pentru a-ti face casa sa arate perfect pentru o petrecere  .  Baloanele- nu exista petrecere fara ele!

Baloanele sunt un obiect esential al oricarei sarbatori. Ele sunt sinonime cu petrecerea, bucuria si distractia. Ele pot fi, de asemenea, folosite in tot felul de sarbatori: zile de nastere, nunti, dusuri pentru copii sau momente romantice. Daca te gandesti sa dai o petrecere, indiferent de motivul pentru care decorarea cu baloane nu poate lipsi. Mai jos iti aratam o serie de propuneri pe care sa le decorezi cu baloane, iar invitatii tai sunt incantati.

  1. Baloane pe tavan

Una dintre cele mai izbitoare modalitati de a decora cu baloane este de a umple tavanul cu ele. Puteti plasa doar cateva, dar va fi mult mai colorat daca tavanul intregii incaperi este acoperit de baloane. Pentru a realiza acest decor poti plasa baloanele in doua moduri diferite:

  • Baloane cu heliu.Cumpara o sticla de heliu si umfla baloanele unul cate unul. Pe masura ce le legi singure, ele vor fi asezate pe acoperis. Va trebui doar sa le distribui astfel incat sa nu se concentreze pe o parte a tavanului. Desi in acest fel este mai putin economic, poti fi calm pe tot parcursul sarbatorii, deoarece nici un balon nu va cadea la pamant.
  • Baloane lipite de tavan.Aceasta a doua optiune este mai putin recomandata si ar trebui sa o faci numai daca nu ai heliu si nu mai ai timp sa il faci rost. Umfla baloanele si lipeste o bucata de banda adeziva fata-verso pe fiecare dintre ele. Apoi lipeste balonul pe tavan. Verifica daca s-au blocat corect, astfel incat sa nu inceapa sa cada in mijlocul sarbatorii. Inainte de a incepe sa le lipesti recomandam sa lipesti o bucata pe acoperis si sa o scoti. A se vedea daca exista semne stanga sau daca vopseaua a fost luata. Deci, poti plasa apoi baloane cu asigurarea ca, atunci cand le scoti tavanul va ramane intact.

Daca optezi pentru aceasta optiune, poti atarna un sir mic din fiecare balon. In varful sirului poti plasa fotografii, inimioare sau un alt element special. Este un mod frumos de a personaliza celebrarea. Nu lega siruri foarte lungi, deoarece pot fi enervante si impiedica trecerea prin camera.

  1. Arcul balonului

Arcurile balonului sunt destul de laborioase de facut, dar rezultatul merita. Poti face unul mare sau mic, in functie de petrecerea pentru adulti sau copii. Alege baloane de diferite culori pentru a face mai izbitoare si cauta o structura pe care sa nod baloane.

Daca esti in cautarea unui arc de balon mai special, poti adauga plante sau flori. Poti combina, de asemenea, baloane de diferite dimensiuni pentru a obtine un finisaj mai original. Aici iti lasam cateva propuneri de decorare cu baloane in forma de arc cu care poti gasi inspiratie.

Iti recomandam sa nu astepti pana in ziua sarbatorii pentru a face arcda de baloane. Este o sarcina foarte complicata si probabil ca nu ajungi la timp. Fa-o calm cu o zi inainte si daca poate fi cu ajutorul altei persoane. Daca nu stiti foarte bine cum sa o faci te poti ghida uitandu-te la cateva videoclipuri pe youtube.

  1. Decorare cu baloane cu forme de litere si numere

Baloane cu forme de litere si numere sunt cele mai recente moda. Le putem gasi in diferite dimensiuni si sunt, de asemenea, foarte economice. Aceste tipuri de baloane sunt, de obicei, heliu si aur sau argint in culoare. Vezi aici baloane majorat si alege cele mai potrivite modele pentru tine.

Poti lipi pe perete figura varstei pe care protagonistul petrecerii o intalneste. Iti recomandam ca, in plus fata de numerele pe care le ai,asemenea, poti plasa pe partea de sus si baloane sub forma de litere “La multi ani”. In acelasi timp, sa  decorezi camera,  creaza un colaj foto improvizat in care toata lumea va dori sa faca o fotografie.

  1. Baloane decorate

Daca doresti sa decorezi cu baloane, dar intr-un mod diferit si original, aici este solutia. Mai intai umfla baloanele si odata ce toate sunt umflate, este timpul sa le decorezi. Aici sunt diferite moduri de a crea baloane originale:

  • Desene cu un marker. Alege mai multe markere cu varf larg, deoarece cele cu varf fin pot perfora balonul. Poti desena alunite, linii sau figuri mai complexe. Apoi pune-le pe pereti.
  • Lipesti baza baloanelor si apoi lipeste sclipiciul. Daca arunci sclipici pe o farfurie, va trebui doar sa pui balonul si sclipiciul se va lipi. Ele pot fi perfecte in sala, astfel incat casa ta sa fie o petrecere din momentul in care oaspetii intra.

Petrecerile organizate sunt reusite si alaturi de un décor frumos asa ca nu rata un décor cu baloane colorate !

0 Shares
You May Also Like