Testul castilor Bose QuietComfort Earbuds

Testul castilor Bose QuietComfort Earbuds

0 Shares
0
0
0

Campionul este aici. Cu un amestec de tehnologie si magie audio, Bose a reusit sa reduca tot ceea ce imi place la castile Bose Quiet Comfort earbuds si sa le puna intr-o pereche de casti cu adevarat wireless.

Castile Bose Quiet Comfort earbuds ofera aceeasi tehnologie reglabila de anulare activa a zgomotului, interfata tactila simpla si calitate audio superba ca si fratii lor supraauriculare. Spre deosebire de modelul 700, Bose Quiet Comfort earbuds ofera rezistenta la transpiratie, in cazul in care doriti sa faceti jogging.

Designul castilor Bose QuietComfort

Dar nu echivalati mare cu urat. Dimpotriva, ca majoritatea produselor Bose, castile QuietComfort sunt moderne si sofisticate. Partea din fata a castilor este realizata din plastic alb perlat, cu inscriptia Bose in gri. Carcasa din spate a castilor este realizata din plastic alb lucios, in timp ce partea inferioara are doua randuri de fante de ventilatie pentru microfoane. Partea castilor care se afla in canalul auditiv are doi senzori IR negri care detecteaza cand scoateti castile din urechi. Iar in partea de sus se afla grila.

Pe spatele castilor se afla o pereche de conectori aurii pentru a fixa castile atunci cand le introduceti in carcasa de incarcare. Carcasa de incarcare este fabricata din plastic gri deschis mat, cu colturi rotunjite.

Capacul are un logo Bose gri inchis. Un buton din centrul partii frontale a carcasei actioneaza ca un zavor care trebuie apasat pentru a avea acces la interior. Cinci indicatori de stare a bateriei sunt situati direct sub buton si se aprind atunci cand carcasa este deschisa pentru a va informa cu privire la durata de viata ramasa a bateriei.

Casti Bose QuietComfort confort

Deoarece castile QuietComfort sunt atat de mari, am fost putin ingrijorat de modul in care se vor potrivi in urechile mele ciudat de mici. Si am avut dreptate sa ma ingrijorez la inceput. Varfurile standard StayHear Max din silicon pentru urechi cu care au fost livrate Bose au exercitat o presiune mare asupra intrarii in canalul urechii. Trecand rapid la cele mai mici varfuri din cutie, am reusit sa port castile confortabil timp de doua ore.

Configurarea castilor Bose QuietComfort

Asocierea castilor Bose Quiet Comfort earbuds cu un dispozitiv mobil este rapida si simpla. De indata ce am deschis capacul carcasei de incarcare, au intrat imediat in modul de imperechere.

De acolo, am accesat meniul Bluetooth de pe Samsung Galaxy Note 8, am selectat castile si iata, eram gata de rock and roll. Pentru a utiliza castile cu aplicatia Bose Music, trebuie sa le imperechezi a doua oara. Numai ca, de data aceasta, trebuie sa tineti apasat butonul de imperechere timp de cateva secunde pentru a incepe procesul.

De aici, aplicatia are nevoie de aproximativ 10 secunde pentru a va recunoaste castile. Cu toate acestea, in acest caz, veti avea acces la toate functiile aplicatiei.

Comenzi pentru casti Bose QuietComfort

Cu o suprafata atat de mare, nu este de mirare ca castile Bose au panouri tactile integrate. Ceea ce a fost surprinzator a fost faptul ca este un sistem bazat. Majoritatea comenzilor sunt amplasate in casca din dreapta.

Asadar, daca atingeti de doua ori casca din dreapta, veti reda/opri orice ascultati sau veti raspunde/incheia un apel. Pentru a respinge un apel, apasati si mentineti apasat butonul din dreapta. Aceasta functie activeaza, de asemenea, asistentul digital al dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like