Spune-mi ce culoare are rochia ta ca să-ți spun ce fel de persoană ești

Spune-mi ce culoare are rochia ta ca să-ți spun ce fel de persoană ești

0 Shares
0
0
0

Mult așteptata vreme bună începe să-și facă simțită prezența, iar odată cu ea debutează și sezonul evenimentelor: banchete, petreceri, nunți. Doamnele și domnișoarele întotdeauna pun preț pe modul în care urmează să se prezinte la un eveniment și știu foarte bine că ceea ce poartă le poate influența puternic starea de bine.

Dar ce spune mai exact CULOAREA rochiei pe care o alegi despre tine?

Roșu

Era de la sine înțeles că roșul va fi prima culoare abordată. Roșu înseamnă putere și pasiune, înseamnă impact și energie feminină. Ai nevoie de curaj pentru a purta roșu, pentru că vei atrage atenția asupra ta, iar toții ochii vor fi îndreptați spre tine. Totodată, psihologii spun că roșul este o culoare extremă și că e de dorit a fi evitată în cazul unei negocieri sau confruntări.

Negru

Probabil că această (non)culoare este cea mai răspândită în rândul alegerilor femeilor, iar acest lucru se explică foarte ușor: negrul este simplu și-n același timp extravagant, negrul este ușor de asortat și aduce o notă de mister – gama de rochii de seară de pe jojofashion.ro oferă o mulțime de opțiuni: rochii scurte sau lungi, elegante, simple. Se potrivește pentru o mulțime de tipuri de evenimente: poți purta o ținută în tonuri negre atât la o ieșire cu prietenii, cât și într-un context ceva mai formal, precum o întâlnire de afaceri.

Alb

Albul, știe oricine, este culoarea purității. Precum negrul, fiind o culoare neutră, se consideră că albul „merge cu orice”. Albul este pur, este inocent și reprezintă o culoare perfectă pentru o ținută văratică.

Albastru

Fiind culoarea opusă roșului, o rochie albastră va stârni efectul contrar. Este demonstrat din punct de vedere științific că această culoare reușește să producă anumite substanțe chimice în corp care au un efect liniștitor. Totodată, în schimb, culoarea cerului și a oceanului este și cea mai rece culoare, ceea ce-i aduce o notă de tristețe.

Verde

Verdele este o culoare mai puțin optată, ceea ce o face specială. Simbolizează natura și viața, aduce un sentiment de calm și e, de ce nu?, o culoare carismatică. Verdele te va ajuta să-i impresionezi pe cei din jur și-ți va scoate în evidență siguranța de sine.

 Roz

Deși rozul este de obicei asociat cu feminitatea, acesta simbolizează, de fapt și de drept, iubirea necondiționată universală. O rochie roz va spune despre tine că ești o persoană plină de compasiune și empatie. Fun fact: Atunci când este purtat de bărbați, rozul denotă încredere de sine și tărie de caracter.

Galben

Galbenul este o culoare caldă și insipiră fericire și optimism. Prin urmare, o rochie galbenă te va înconjura într-o stare de bine, energie și voie bună. Totodată, este binecunoscut faptul că galbenul reprezintă productivitate și concentrare.

Gri

Este bine să știi că o rochie într-o nuanță de gri îți va oferi un aer deprimat și apatic. Deși este o culoare de tranziție și tinde să aducă o anumită calmitate, griul poate părea lipsit de emoții și chiar indiferent.

Tu ce culoare ai alege?

 

Sursă foto: pexels.com

0 Shares
You May Also Like