Se mai cumpara PC-urile?

Se mai cumpara PC-urile?

0 Shares
0
0
0

Acum mai multi ani de zile, dintre utilizatorii care aveau de gand sa isi cumpere un echipament pentru acasa, cei mai multi isi indreptau atentia spre un calculator in defavoarea unui laptop.

Ei bine, lucrurile se pare ca s-au schimbat destul de mult in ultimii ani, iar acest lucru este evident tinand cont de evolutia incredibila a laptopurilor, dar si de faptul ca acestea ocupa mult mai putin spatiu in interiorul unei incaperi, decat un calculator.

Trebuie insa mentionat si faptul ca au ramas totusi o multime de utilizatori fideli calculatoarelor, care oricand daca ar fi sa isi cumpere un alt echipament, ar alege tot un PC, in defavoarea unui laptop fara a sta prea mult pe ganduri.

Ei bine, dintre utilizatorii de calculatoare, cei mai multi sunt aceia care folosesc echipamentele pentru gamming, iar aici este lesne de inteles acest lucru. Calculatoarele pentru gamming sunt special create pentru a fi folosite in acest scop, si au componente extrem de performante.

In cazul acestor calculatoare, chiar si monitoarele conteaza foarte mult, astfel ca acestea trebuie sa aiba dimensiuni ideale, si trebuie deasemenea sa detina specificatii tehnice pe masura.

Sunt insa si situatii in care utilizatorii nu folosesc echipamentul pentru gamming, ci il folosesc in alte scopuri. De exemplu anumiti utilizatori lucreaza de acasa, asa ca au nevoie de un echipament care sa fie cat se poate de performant, asa ca isi aleg un calculator nou sau unul refurbished.

Plus de asta, acesti utilizatori au nevoie si de un monitor cat se poate de performant si de nou, pentru ca acele monitoare vechi si care nu detin specificatii tehnice remarcabile, in timp pot sa fie daunatoare pentru vedere.

Sunt insa si cazuri in care utilizatorii isi cumpara un calculator doar pentru ca au nevoie de un calculator pe care sa il foloseasca pentru a asculta muzica, pentru a naviga pe internet, sau pentru a viziona filme.

In acest caz, cu siguranta chiar si un calculator second hand poate reprezenta o solutie ideala pentru astfel de utilizatori, care pe langa echipamentul second hand, se pot orienta si spre monitoare second hand 22 inch, care sunt ideale pentru vizionarea filmelor.

Ei bine, trebuie mentionat insa si faptul ca sunt anumiti utilizatori de calculatoare, care in ciuda faptului ca nu folosesc foarte mult calculatorul, si nici nu au neaparat nevoie de un echipament foarte performant, aleg totusi sa isi cumpere un calculator nou, mergand pe ideea ca un calculator nou este un calculator foarte performant.

Asadar, dupa cum se poate observa, in ciuda faptului ca laptopurile au avut o evolutie incredibila in ultimii ani, sunt inca o multime de persoane care atunci cand au nevoie de un echipament nou, aleg sa isi cumpere un PC in defavoarea unui laptop.

In conditiile in care PC-ul este ales inspirat, iar utilizatorii stiu exact de ce au nevoie de un PC, atunci cu siguranta vor face o alegere inspirata, si vor fi incantati mai apoi de modul in care va functiona echipamentul pe care l-au ales.

0 Shares
You May Also Like