Pizza congelată pentru toată familia

Pizza congelată pentru toată familia

0 Shares
0
0
0

Mulți oameni adoră pizza, deoarece este un fel de mâncare cunoscut în întreaga lume. Unii își gătesc singuri pizza, alții cumpără pizza congelată și desigur există și cei care comandă pizza la domiciliu.

Pizza congelată are mai mult de 40 de ani și totuși nu și-a pierdut fascinația. Dimpotrivă. Datorită noilor evoluții de pe piață, pizza congelată poate concura pentru prima dată cu o pizza proaspătă din pizzerie.

Dar nu a fost întotdeauna așa, și cu toate acestea, există fani care încă au rămas loiali pizzei congelate până în prezent.

Cand s-a inventat pizza congelată?

 

Avansul triumfător al pizzei congelate a început acum mai bine de 40 de ani. Dezvoltată în America și apoi adusă în Europa prin Italia, pizza congelată a devenit rapid cea mai bine vândută masă, gata de consum de pe piață.

Oamenii au descoperit că pâinea plată de aluat răcit era extrem de răspândită în ghișeele frigorifice domestice și a devenit din ce în ce mai populară. Datorită marilor campanii publicitare și a măsurilor de marketing aferente, pizza congelată a devenit un succes imens pentru aceste companii, aproape peste noapte.

De exemplu, dacă doar 3.200 de tone au fost produse și vândute în 1975, această cifră a crescut enorm până astăzi. Pizza congelată s-a dezvoltat dintr-un adevărat produs de nișă într-un bestseller care este încă servit în mod regulat într-o mare varietate de familii.

Nu este de mirare, deoarece pizza congelată este jocul copiilor de a pregăti și rafina după gust. În plus, pizza congelată este acum oferită în multe variante diferite, astfel încât, practic fiecare gust poate fi găsit fără probleme.

Producția industrială conform standardelor stabilite

 

Pizza congelată este acum produsă în mod industrial și iese de pe linia de producție într-un număr enorm. Toți pașii de lucru sunt preluați de mașini. Bucățile de aluat sunt porționate și lansate și apoi acoperite cu sos de roșii.

Acum, acest blank de pizza este mai întâi pre-copt înainte ca celelalte ingrediente să fie distribuite pe pizza. Acest lucru asigură faptul că aluatul de pizza devine crocant în timpul scurt de pregătire în cuptor și poate fi gătită complet.

După ce ingredientele au fost așezate deasupra, pizza este congelată rapid și ambalată. Există, de asemenea, variante fără o bază pre-coaptă, dar acestea trebuie adesea să rămână mai mult timp în cuptor sau trebuie dezghețate înainte de preparare.

O masă rapidă în multe variante

 

Marele avantaj al pizzei congelate constă în bogăția de variații. Oricine aruncă o privire în magazinul online boromirmarket.ro își dă seama repede că nu lipsește deloc aroma.

Aproape toate tipurile de pizza, care sunt, de asemenea, oferite în pizzeriile clasice sunt disponibile în versiunea înghețată. Prin urmare, consumatorul este cu greu restricționat în alegerea sa, ceea ce a contribuit, de asemenea, foarte mult la utilizarea pe scară largă a pizzei congelate.

Între timp, mulți producători încearcă să ia în considerare aspectul sănătății și să convingă clienții cu combinațiile deosebit de sănătoase ale propriilor produse. Aluatul din făină de pizza și un topping de pizza cu o mulțime de cașcaval ar trebui să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși clienți și, astfel, să sporească în continuare vânzările.

0 Shares
You May Also Like